Slika nije pronađena

Petra je 12-godišnja djevojčica iz Zaječara, mjesta u Srbiji, a osim što se rado druži s vršnjacima i ima puno hobija, ona obožava svog psa Atilu.

U redakciju portala petface.net poslala je pismo koje mu je posvetila i oduševila mnoge ljubitelje pasa. Ako i sami imate kućnog ljubimca, vjerojatno ćete se složiti s Petrinim riječima:

'Kada odete na neki put, većina prijatelja neće misliti o vama. Bit ćete u mislima samo jedinog pravog prijatelja. U mom slučaju to je moj PAS. Jedina „osoba“ koja bi apsolutno sve uradila za vas jest vaš pas. U svakoj sekundi on misli na vas. Jedva čeka sljedeću šetnju i samo jedan vaš pogled. Dovoljno je.


Ljubav bilo koga drugog, ne može prići nivou Ijubavi koji vam pruža on, vaš vjerni prijatelj – pas. Većina ljudi tretira ih kao obične životinje. Kada malo bolje razmislite, shvatite da je on jedna krznena životinja koja vas voli više od samog sebe. Vlasnici pasa znaju što znači imati psa. Nije im potrebno mnogo pažnje, a uzvraća 6.291.816 većom mjerom. NE KAŽE SE UZALUD : Pas je čovjekov najbolji prijatelj.

Meni moj pas znači više od bilo čega u životu. Kada sam njega dobila, otvorila su mi se mnoga vrata. Stekla sam najboljeg prijatelja, koji me nikad neće ostaviti. Uvijek je tu za mene i uvijek me posluša. Razumije sve što mu kažem.
Atila, znaj da tvoje mjesto u mom srcu nitko nikada neće zauzeti. Hvala ti puno što postojiš i kada me nekada budeš napustio nikada te neću zaboraviti. Ostat ćeš zauvijek najvrednija „osoba“ u mom životu. '


Sviđa li vam se njeno pismo?

Foto/Izvor: petface.com
I.N.

Pročitajte još:

VIDEO: Filmić učenika Elektrostrojarske škole zasigurno će vas raznježiti

15 razloga zašto će tvoj kućni ljubimac zauvijek ostati tvoj prijatelj

Kako fotografirati kućne ljubimce - saznaj sve!

Pismo tinejdžerica Pas

Još vijesti