Slika nije pronađena

Postoji 11 načina grljenja (barem u ljubavnom odnosu) koji nam otkrivaju kakve osjećaje on ili ona osjećaje gaji prema nama – sviđamo li mu/joj se, voli li nas ili fejka. No, postoje i oni zagrljaji koje više volimo od ostalih. Koju vrsta zagrljaja od sljedećih s fotke ti preferiraš?


A – prijateljstvo prije svega

Ako je ovo tvoj omiljeni zagrljaj, ti si osoba koja se ne zaljubljuje lako. Prvo moraš izgraditi odnos sa svojim partnerom i uvijek si ekstra oprezna. Nikad svoje emocije ne otkrivaš prva – uvijek prepustiš drugoj osobi da se emocionalno izrazi pa naknadno odlučiš želiš li i ti isto što i on/ona. Ništa nećeš poduzeti prije nego si u sigurnoj vezi. I iako to je racionalan i pametan stil razmišljanja, u vezi nije preporučljiv – bilo bi dobro da malo otpustiš kočnice i prepustiš se svojem partneru.


B – ljubav na prvi pogled

Ova vrsta zagrljaja je jako romantična i intimna, a najčešće ju viđamo u romantičnim filmovima. Ti si prije svega romantična osoba koju vode emocije i ljubav. Prilikom svakog dodira sa svojim partnerom moraš osjetiti toplinu tijela i strast i nikako ne možeš pristati na dužu udaljenost od svoje bolje polovice (veza na daljinu nije opcija za tebe). Često ju ne stigneš ni upoznati, a već ste nerazdvojni. Naš savjet: ohladi malo.

C – nepovjerljivost je tvoje srednje ime

Ne možeš podnijeti situaciju u kojoj je tebi netko iza leđa, ali zato ti voliš biti u toj poziciji da sve imaš na oku. Teško se otvaraš i prepuštaš drugim ljudima pa često u početku veze imaš neku rezervu (pročitaj više o mikro-varanju ovdje, budući da to sigurno radiš), no kasnije to nadoknadiš. Zbog svoje zatvorenosti vjerojatno ćeš propustiti dosta dobrih prilika u životu, ali onaj tko uspije 'razbiti' tvoj oklop, dobit će cijelu tebe na pladnju.


D – posebna

Ti imaš svoj stil i definitivno si intenzivna u ljubavi. Ovo je tipičan zagrljaj dvaju vrlo bliskih osoba koje se vide po prvi puta nakon dugo vremena i vole ga osobe koje imaju jasnu viziju svojeg ljubavnog života. Ti imaš sve isplanirano i točno znaš što i koga tražiš za sebe. Netko (tko uspije zadovoljiti tvoje zahtjevne kriterije) će se istinski usrećiti s tobom jer ćeš za njega/nju razmaknuti mora i pomaknuti planine. No, ponekad se previše koncentriraš na detalje, umjesto na generalnu sliku u svojem ljubavnom odnosu. Moguće je čak i da ti ta osoba dosadi kada ti više neće predstavljati izazov pa će se stvarno morati potruditi da ne ideš opet 'po svojem'.


Foto: MeowGAG

M.Z. / MeowGAG


Pročitajte još:

Puse ili zagrljaji? Dečko ili frendica? Pizza ili bombonijera? Saznaj u koju grupu spadaš

11 načina na koje te grli otkriva njegove namjere – otkrij sviđaš li mu se, voli li te ili fejka?

Grli te, i daje ti komplimente? Saznaj radi li to 'prijateljski' ili mu se sviđaš

ljubav grljenje zagrljaj prijateljstvo tip osobe

Još vijesti