Slika nije pronađena

Muško - ženski odnosi su vječna i nepresušna tema. Ako samo zastanemo i naćulimo uši primijetit ćemo da o njoj pričaju frendice na kavi, djevojka kod svoje omiljene frizerke, mama s kćerkom u kupnji, djevojka s dečkom.

Odnosi su se kroz vremena mijenjali. Kada se sjetimo početka dvadesetog stoljeća i načina udvaranja tada, te današnjeg vremena i odnosa između muškaraca i žena, možemo zaključiti da se podosta toga promijenilo. Pa djevojke idemo zaključiti što zapravo dečki vole..

1. Djevojke jednostavno budite svoje

Možda je ovo već izlizana fraza, ali nevjerovano istinita. Nemojte se pretvarati da ste nešto što jednostavno niste. Ako se počnete povezivati s nekim i stvarati dublju vezu jednostavno će vaše pravo lice kad tada izaći na vidjelo. Zato otpočetka iskreno, jer ako te netko ne voli onakvu kakva jesi, onda jednostavno nije za tebe.


2. Razvijte svoj prepoznatljiv stil i ne pretjerujte s make-upom

Pri izlascima i korištenju make-upa ne pretjerujte! Istaknite svoju ljepotu, ali na profinjen i minimalistički način. Istaknite svoje prednosti, npr. ako su vam prednost lijepe, okrugle oči, uredite obrve koje će privući pozornost na njih i dodatno ih istaknuti. Još malo maskare i to je to! Neki dodatni teži make up dovest će samo do toga da vas ne prepozna pri vašem idućem susretu. Zapamtite mladost je vaš najljepši modni dodatak, nemojte ga sakriti iza debelog sloja pudera.


3. Odjeća

U razgovoru s dosta svojih muških prijatelja primijetila sam da se uvijek javlja isti obrazac razmišljanja. Ne otkrivajte previše! Formula vam ide ovako, ako ćete otkriti svoje duge noge time što ćete obući haljinicu ili kratku suknju, onda obucite decentnu i zatvoreniju majicu. I obrnuto.. Naravno uz dodatak formuli da kratko ne znači da vam svatko čim se pokrenete može vidjeti intimno rublje. Neukus iš!

4. Pamet je uvijek in

Djevojke uvijek težite najboljem i nemojte pristati na ništa manje. Dečki vole pametne djevojke,nekoga s kim će moći uvijek porazgovarati, a i s kime ćete vi moći pričati o raznim temama. Zato curke zagrijte klupe, ostvarite sebe, jer lijepe i pametne cure su uvijek sexy!!

5. Mislite ono što kažete

Rekle ste jedno, a mislite drugo. Nitko ne čita misli pa jednostavno budite iskrene i recite ono što vam je na umu. Bez ikakvih komplikacija. Također to isto tražite od njega. Temelj svake veze, prijateljske, ljubavne i svake druge je iskrenost, otvorenost i povjerenje.

Nitko nije otkrio potpunu formulu kojom bi se olakšali muško-ženski odnosi i na svakom odnosu se mora raditi, ali curke pratite ove savjete i olakšat ćete si potragu. Vjerujte mi olakšat ćete sebi, a i njemu.

M.G.

Dečki cure

Još vijesti