Slika nije pronađena
Ljubavna priča – 1.dio

- pisano po stvarnom događaju
- glavni likovi: Teo (14) i Katarina, tj. ja (14)

I prije sam ga viđala po gradu, no nikada se nisam zanimala tko je on...sve do jednoga dana. 

Prošlo je ljeto i počela nova školska godina. Dečko kojeg sam znala samo iz viđenja sad je bio sa mnom u razredu, a bio je ljepši nego ikad. Odmah sam se zaljubila. 
Nakon mjesec dana dosta smo se zbližili, te se ispostavilo da i on osjeća nešto prema meni. Dodala sam ga na fejs i svaki dan i noć smo se dopisivali. Jedne večeri priznao mi je da me voli. Srce mi je luđački lupalo...bila sam uzbuđena, ruke su mi se tresle, a osmijeh nisam skidala sa lica. 

Sljedećeg jutra razmjenili smo brojeve mobitela. I tu sve počinje.... Naime, nikada prije nisam imala dečka, dok mi se on činio jako iskusan u slatkim riječima i vezama.

Otkako su svi saznali da smo zajedno, prijatelji i poznanici počeli su mi govoriti da on nije dobar, da nisam mogla izabrati goreg i da moram prekinuti s njim. 

Oglušila sam se na te “savjete” jer sam mislila: “Ljubomorni su! Kako samo mogu pomisliti da ću im povjerovati? On nije takav da će se igrati mojim osjećajima, on me voli!” 

Izlazili smo vani i sve je bilo dobro, čak i savršeno. Bio je pažljiv, svaki dan je zvao, slao poruke, kupovao razne bombonijere...Nisam ga više voljela, obožavala sam ga. Zaboravila sam sve one “savjete”. 
No, nakon nekoliko tjedana opet su mi počeli govoriti da me ne voli i da je sa mnom samo zbog izgleda i jer nikada nije naučio imati curu... 
“Hahaha... opet to rade! A on je predobar prema meni! Koji lažljivci”, pomislila sam.

Teo i ja smo bili u vezi od 10. do 6 mjeseca – od početka do kraja školske godine. Nismo ni prekinuli kako spada nego smo samo prekinuli kontakt.

Tog ljeta sam ga preboljela i nisam ni pomislila na njega... Ali…

Katarina

Ljubavna priča

Još vijesti