Slika nije pronađena

Sinoć je na Oscarima prikazan trailer za film koji se očekuje već jako dugo – 'West Side Story'. Krenulo se pričati o njemu još prošle godine, a sada napokon možemo baciti oko i vidjeti kako će izgledati, a zna se i kada dolazi u kina.

'West Side Story' je jedna od onih klasičnih mjuzikla, nešto što većinu ne bi nikada zanimalo, ali sada kada su odlučili snimiti film adaptaciju ovog klasika, zanimanje je svih skočilo. Steven Spielberg već tri godine radi na ovom filmu, a sada je izašao trailer koji nam napokon daje priliku da bacimo pogled. Prikazan je sinoć na dodjeli nagrada Oscar i svi su ostali ugodno iznenađeni.

Ako ti radnja 'West Side Story' priče nije poznata, ukratko, može se reći da je to poznata ljubavna priča o Romeu i Juliji prebačena u New York u 1957. godinu. Sukob između dvije njujorške bande, zabranjena mlada ljubav i obrade poznatih pjesama. U traileru je čak i popularna scena iz Romea i Julije s balkona. U glavnim su ulogama Rachel Zegler i Ansel Elgort, glumci koji su ti sigurno već poznati iz nekih drugih filmova. S obzirom da se radi o mjuziklu, ima i puno plesa, što možda neće biti po svačijem ukusu, ali je očekivano s obzirom da se radi o mjuziklu.

Trailer je od sinoć pogledalo već milijun ljudi, a reakcije koje prevladavaju su itekako pozitivne. Najavljeno je i da u kina dolazi baš za kraj godine, kao šećer na kraju, 10. prosinca.

Pogledajte još:

Najavljeno je da će se snimati još nastavaka filma 'After' – ali radnja će biti malo drugačija

Nominirani filmovi za ovogodišnje Oscare u glavnoj kategoriji: Ovih 8 su najbolji od najboljih!

Od Aladina do Pepeljuge: Kako bi izgledali likovi iz Disney crtića da su ljudi? [FOTO]

mjuzikl west side story Ljubavna priča film

Još vijesti