Slika nije pronađena

Markirana odjeća, skupi auti, vila na nekoj egzotičnoj lokaciji, dijamantni nakit... rođeni u ovih 5 horoskopskih znakova žele SVE i ništa ih neće zaustaviti na njihovom putu do toga.

Imati skupi ukus je super stvar sve dok imaš novaca s kojima si možeš priuštiti sve što želiš, što često ipak nije slučaj. Ljudima rođenim u nekoliko horoskopskih znakova pogotovo je teško pristati na išta manje od onoga što su si zamislili da žele – a što je najskuplja verzija koja postoji. Ovi će znakovi zodijaka radije pola godine štedjeti novac za najskuplje sunčane naočale nego u međuvremenu kupiti nekoliko različitih jeftinijih pari istih. Vole imati kvalitetne stvari i ne mogu si pomoći. Ako i tebi pogled često pobjegne na stvari od čijih se cijena pada u nesvijest, nisi ti kriva, već astrologija. Ovih 5 znakova ima urođen skup ukus i luksuzne su stvari njihova slaba točka, a evo o kojim se znakovima radi:

Bik

via GIPHY


Sve stvari koje rođeni u ovom znaku vole – umjetnost, gurmansku hranu, kvalitetnu odjeću – nisu jeftine. Bikovi smatraju da je sasvim u redu to što preferiraju skupe stvari i neće se nikome ispričavati jer su upravo potrošili pozamašnu svotu novaca na nešto.  Ne žele se osjećati siromašno, zato su pažljivi s novcem. Koliko god da vole luksuzne stvari, neće impulzivno kupovati. Osim što vole sebi kupovati skupe stvari, darežljivi su pa često počaste i svoje prijatelje s nekim wow poklonom.

Lav

Shopping je za rođene u znaku lava čarobna riječ. Obožavaju shoppingiranje, trošenje novaca i luksuzne stvari. Jako su dobri u pronalaženju najboljih cijena – i moraju biti jer bi inače u tren oka bankrotirali. Znaju kada su u dućanima najveća sniženja i tada će krenuti u lov na sve one stvari koje već mjesecima gledaju. Za njih je najsavršeniji dan koji mogu zamisliti odlazak u shopping i trošenje bez da moraju razmišljati o financijskom stanju.

Vaga

via GIPHY


Vage imaju jako skup ukus, ali ne vole se razbacivati novcima. Za razliku od bika ili lava, nikada neće ostaviti ogromnu svotu novaca u dućanu. Znaju da je kvaliteta bitna i umjesto da se razbacuju novcima, vage će je potražiti u primjerice vintage dućanima,  second handovima ili će kupovati dizajnerske krpice na eBayu ili aplikacijama gdje ljudi prodaju svoje stvari. Rođeni u ovom znaku imaju dobro oko za kvalitetu i mogu uočiti luksuzne komade u hrpi gluposti.

Jarac

Ovaj je znak jako oprezan s novcem, ali to ne znači da se ne voli tu i tamo počastiti s nekom luksuznom stvari. Neće kupiti nešto čim to vide u izlogu, pogotovo ako znaju da bi zbog toga mogli imati problema na računu, već će radije štedjeti koliko god dugo treba. Nekada im trebaju mjeseci, pa čak i duže, da uštede, ali baš zbog toga što su toliko čekali, kada nešto kupe, to im ima veće značenje. Za uhvatiti neku luksuznu stvar spremni su napraviti sve.

Vodenjak

via GIPHY


Za razliku od drugih horoskopskih znakova, vodenjaci imaju skup ukus samo kada su u pitanju točno određene skupine stvari – točnije tehnologija i putovanja. Ne zanima ih luksuzna odjeća, auti, hrana, ali imati najnoviji mobitel ili laptop za njih je pod obavezno. Nemaju strpljenja čekati da prođe nekoliko mjeseci i da se cijena snizi, čim nešto novo izađe, to mora biti njihovo i točka. Osim što vole razbacivati novac kada je u pitanju tehnologija, slabi su i na putovanja. Vole putovati u egzotične destinacije i odsjesti u najskupljim hotelima gdje će se osjećati kao kraljevi.

Foto: Pexels/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Otkrij koji je idealni najbolji prijatelj za svaki znak zodijaka

Jel' vam se štuca? Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima najviše tračaju

Ovih pet znakova zodijaka će vam bez problema zabiti nož u leđa – čuvajte se!

luksuz skup ukus Horoskop zabavno znakovi zodijaka

Još vijesti