Slika nije pronađena

Brojne nove mogućnosti otvaraju se s dolaskom nove godine i super je to što konačno možeš unijeti male promjene u svoj život kako bi ga učinila boljim.

Možda je malo stresno razmišljati o stvarima koje bi te mogle neugodno iznenaditi u novoj godini, ali s obzirom na to da nemamo kristalnu kuglu ne možemo sa sigurnošću znati što te očekuje u novoj godini. U predviđanjima nam najviše može pomoći upravo horoskop. Tvoj horoskopski znak može ti reći puno o tome kako će se odvijati 2019. godina za tebe, a znamo čak i koji će biti tvoj najsretniji mjesec zahvaljujući Bustle-u koji je popričao s astrologinjama Renee Watt i Lisom Stardust.


via GIPHY


Ovan

Na proljeće ćeš doživjeti veliki porast samopouzdanja i osjećaj kao da možeš napraviti bilo što. Travanj je tvoj mjesec i tada će tvoje samopouzdanje biti na vrhuncu. Tada ćeš bez muke obavljati apsolutno sve svoje obaveze.

Bik

Ako se osjećaš kreativnom, rujan 2019. će biti vrijeme kad bi trebala iskoristiti tu kreativnost. Rujan je vrijeme kad bi trebala svoju kreativnu energiju pokazati javnosti i bit će očarani tvojim divnim kreacijama.


Blizanac

Svibanj će biti tvoj mjesec, pogotovo njegov kraj. Ako si se osjećala izgubljenom bez partnera, ne boji se jer 20. svibnja donosi nove ljubavne prilike. To je taman na vrijeme za tvoj rođendan.

Rak

Rakovi će imati čak dva sretna mjeseca. Zasjat ćeš u srpnju, a u rujnu ćeš biti u prilici iskoristiti svoju moć kako bi postigla svoje ciljeve. Uzbudljive su to stvari!


via GIPHY


Lav

Lavovi će zasjati već na početku godine, usprkos tome što je ljeto njihovo uobičajeno razdoblje vladavine. Veljača ti donosi obilje kreativne energije koji bi trebala iskoristiti i pokazati svima svoje talente.

Djevica

Rujan je mjesec kad će te drugi najviše cijeniti i kad bi trebali svi tvoji talenti doći do izražaja.

Vaga

Pričekaj proljeće 2019. godine jer tada će doći uzbudljivo razdoblje za tebe. Travanj je tvoj mjesec za ljubav. Također, možeš računati na nova i skladna partnerstva i na mirno, uravnoteženo razdoblje s prijateljima, pogotovo ako si u zadnje vrijeme s nekom prijateljicom u lošim odnosima.

Škorpion

Morat ćeš strpljivo pričekati kraj ljeta jer tada slijedi tvoje razdoblje sreće. Krajem kolovoza će biti krajnje vrijeme za iskoristiš sve svoje veze kako bi postala slavna.


via GIPHY


Strijelac

Za tebe se sve okreće oko početka godine. Sretna je godina pred tobom, a tvoj najsretniji mjesec je siječanj. Iskoristi čim više prilika ove godine i gledaj kako tvoje strijele slijeću na čarobna mjesta.

Jarac

Možeš očekivati porast energije na početku godine i sama sebi prenijeti pozitivnu vibru i na druge mjesece u godini. U siječnju ćeš biti u centru pozornosti i drugi će cijeniti tvoj trud.

Vodenjak

Nikako nemoj prespavati svoj mjesec ove godine! Veljača će te pripremiti na slavlje tvog rođendana s prijateljima i obitelji. Trebala bi se okružiti s ljudima koje voliš i to će te ispuniti srećom i inspiracijom do kraja godine.


via GIPHY


Riba

Imat ćeš dvije šanse za sreću do kraja godine. Veljača donosi puno sreće u tvom smjeru i moći ćeš svoje snove pretvoriti u realnost. U srpnju možeš očekivati pokretanje svoje kreativnosti, iskoristi ju.

Foto: Giphy/Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Po riječ za svaki znak – saznaj što će obilježiti tvoju 2019. godinu

[HOROSKOP] Zanima te kakav je tko u krevetu? Saznaj na temelju znaka u Zodijaku

[HOROSKOP] Jedan je provjereno najinteligentniji znak u zodijaku – je li to baš tvoj?

Horoskop najsretniji mjesec sreća zodijak zabava astrologija predviđanja

Još vijesti