Slika nije pronađena

Još je početak godine i svi su uzbuđeni, a horoskop za 2019. uistinu pokazuje da su svi spremni za veliku godinu, bez obzira na tvoj znak u zodijaku. Nažalost, iako postoje neki posebno sretni znakovi zodijaka u 2019. godini, svaki znak će naići na najmanje jedan mjesec testiranja.

Ova predviđanja ne znače nužno da trebate živjeti u strahu tijekom vašeg najgoreg mjeseca, nego služe za ukazivanje na neke potencijalne zamke ili nevolje na koje možete naići. Oboružani tim znanjem trebali biste bez problema proći kroz bilo koje poteškoće koje vas mogu snaći.

Ovo će biti tvoj najgori mjesec prema horoskopskom znaku:

OVAN

Iako bi to mogao biti vrhunac ljeta za tebe, srpanj će bez sumnje biti izazovan mjesec za osobnost poput one od Ovna. Početkom mjeseca, napetosti će porasti kao i broj konflikata koje ćeš imati s onima oko sebe.


via GIPHY


BIK

Vrijeme punog mjeseca je vrlo intenzivno i emocionalno vrijeme ne samo za Bik, nego i za sve druge znakove. Ovaj astrološki događaj u studenom će igrati ulogu u tome kakvi ćete biti u odnosima i nažalost za ovaj znak, bit će mnogo napetosti u školi. Pričekaj malo i prosinac će biti puno bolji mjesec za tebe.

BLIZANAC

Veljača će biti težak mjesec kroz koji će Blizanci proći. Bit ćete zbunjeni i tjeskobni, a to bi moglo na loš način utjecati na neke vaše odluke koje donosite. Bit će vas lako prevariti i manipulirati vama, tako da uvijek tražite nekoga kome vjerujete da vam udijeli drugo mišljenje.


via GIPHY


RAK

Vaši najveći izazovi bit će u ožujku i bit će romantične prirode. Neće vam nedostajati energije, ali svaki napredak na ljubavnom polju mogao bi se zaustaviti ili pokvariti. To bi se trebalo promijeniti u narednim mjesecima, stoga nemojte prebrzo odustajati i popuštati pred izazovima.


LAV

U srpnju bi vas stres mogao dotući. To što se vaš najgori mjesec poklapa s vašim rođendanom ne mora biti najuzbudljivija vijest, ali ćete barem od tada nadalje sigurno uživati u ugodnom kraju godine.

DJEVICA

Sve Djevice će u ožujku postati podložnije malim kašnjenjima i neugodnostima. Vi bi se mogli mučiti s takvim problemima više od drugih znakova jer bi vaša povećana nervoza mogla dovesti do nezgoda i u drugim područjima života - osobito u ljubavi. Pokušajte ostati pribrani kad frustracija počne rasti.


via GIPHY


VAGA

Već na početku godine, u veljači, bit ćete izbačeni iz ravnoteže. Kao netko kome je potrebna ravnoteža u životu, možda ćete se boriti s divljim promjenama raspoloženja dok pokušavate naći zdravu ravnotežu.

ŠKORPION

Budući da se Škorpion susreće s najtežim vremenima u istom mjesecu kao i nekoliko drugih zodijaka, čini se da će u srpnju biti najteže razdoblje ove godine. Za ljude rođene u Škorpionu, pitanja vezana za komunikaciju mogu vas frustrirati, pa čak i izazvati vas da djelujete nepromišljeno, što vas često može dovesti do suza.

STRIJELAC

Najteži mjesec za Strijelca bit će travanj. Nakon odličnog početka godine, možete se početi osjećati kao da ste zarobljeni, a napetost se također može uvući i u vaš privatni život.


via GIPHY


JARAC

Još jedan problematični mjesec je ožujak, astrološki događaji tijekom ožujka mogu uzrokovati probleme u komunikaciji u vašem životu. Usprkos tome što ste uobičajeno vrlo vješti u izražavanju, borit ćete se s tim da objasnite sami sebe i svoje mišljenje i uvjerite ljude u to kakvi ste zapravo.

VODENJAK

Izgleda da će srpanj biti vaš najgori mjesec 2019. godini jer ćete vjerojatno imati ozbiljnih problema u vezi. Nije to inače nešto čime se opterećujete, ali vaša prošlost i prošlost vaših partnera, mogla bi biti korijen vaših problema. Budite jasni vezano uz svoje osjećaje.


via GIPHY


RIBE

Isprva se ožujak može činiti kao jako dobar mjesec jer će donijeti male pozitivne promjene. Međutim, kraj mjeseca uzrokovat će vam neke financijske poteškoće. To će dodatno otežati uzbudljiva prilika za koju ćete morati iskeširati neki novac.


Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledaj još:

[HOROSKOP] Zvijezde su rekle svoje – saznaj koji će ti mjesec biti najsretniji u 2019. godini

[HOROSKOP] Po riječ za svaki znak – saznaj što će obilježiti tvoju 2019. godinu

[HOROSKOP] DO & DON'T – saznajte koje cure i dečki su najbolji u vezama, a koji najlošiji

Horoskop najnesretniji mjesec zodijak zanimljivost Najgori mjesec zabava mjesec

Još vijesti