Slika nije pronađena

Dan kada ništa neće biti kako treba. Svaki horoskopski znak ove godine očekuje jedan dan kada im ništa neće ići od ruke, najgori dan ove godine.

Jednako kako će svaki znak imati jedan dan ove godine koji će im biti najbolji, imat će i jedan dan koji će im biti najgori. Tada kao da će sve biti protiv njih i ništa neće moći napraviti da sve bude dobro. Astrolozi svakom znaku predviđaju jedan takav datum ove godine. Tada je najbolje da se zatvoriš u sobu i da s nikim ne komuniciraš, tako je najsigurnije da nećeš napraviti neku veću štetu. Evo kada je taj datum za svaki od horoskopskih znakova.

OVAN – 30. listopad

Ovan može na ovaj dan imati problema u komunikaciji s drugima. Što može izazvati i veće probleme nego što misli, čak i svađe. Možda je najbolje da na taj dan svoja mišljenja čuvaš za sebe.

BIK – 15. svibanj

Bikovima će se svijet malo protresti 15. svibnja jer ih očekuje neka promjena u životu na koju neće biti spremni. Kao znak koji mrzi promjene i uživa u svojoj stabilnosti, ovakve ih stvari mogu dobro izbaciti iz takta.

BLIZANCI – 20. kolovoz

Nekada treba uzeti pauzu i odmoriti, nešto što Blizanci ne vole raditi, ali zato ih krajem ljeta čeka dan kada će to prisilno morati napraviti jer će im se sve nakupiti i jednostavno će izgorjeti. Sve će se samo urušiti na njih.

RAK – 3. ožujak

Rakove uskoro očekuje velika ljubavna svađa. Nitko ne voli kada im u vezi dolazi do svađa, a pogotovo Rakovi koji su romantičari i znaju ih i male sitnice povrijediti. U ožujku će im se romantični život dobro uzburkati.

LAV – 14. kolovoz

Lavovi bi se u kolovozu mogli zakačiti s nekom im dragom osobom. Iako su inače znak koji je društven i nema problema s ljudima, na ovaj dan bi odnos s nekim mogao prilično eskalirati. I to samo odjednom, bez ikakve najave. Ali nekada moramo i otići od ljudi koje trenutno imamo u životu kako bismo napravili mjesta za nove.

DJEVICA – 10. svibanj

Djevicu očekuju problemi u školi. Taman pred kraj godine kada se svi malo opuste, slijedi hladan tuš. Nešto što će Djevicama napraviti probleme koje nisu niti očekivale. Morat će se dosta potruditi da poprave štetu koja će nastati.

VAGA – 9. rujan

Iako Vage mrze svađe, tada bi se mogle naći usred žestoke svađe. Uvijek imaju prave stvari za reći, ali ovaj dan, kao da im to neće ići od ruke i sve što kažu će samo pogoršati situaciju. Trudit će se popraviti, ali kao da će svaka riječ ili djelo biti interpretirani pogrešno.

ŠKORPION – 8. studeni

Škorpionima i njihovoj vezi se ne piše dobro u zimi. Na ovaj dan će se morati suočiti s problemom kojeg imaju u vezi, a pred kojim cijelo vrijeme uspješno zatvaraju oči. U jednom trenu znaju da će se s tim morati suočiti i da im veza neće ostati kao do tada.

STRIJELAC – 28. srpanj

Strijelca u srpnju čeka njegov najgori dan. Sumnjat će u sebe, neće imati povjerenja u vlastito znanje i svaka odluka koju taj dan krene donijeti, činit će se pogrešnom. Non stop će se preispitivati i vjerojatno samog sebe izluditi. Sva sreća pa je samo jedan dan u pitanju, a ne neko duže razdoblje.


JARAC – 4. lipanj

Ciljevi koje su si zacrtali za ovu godinu, odjednom će se činiti neostvarivi i kao da nisu ni blizu da ih ostvare, a već je polovica godine. Bit će frustrirani i iskaliti svoju ljutnu na totalno pogrešnoj osobi. Jarčeve očekuje prava zbrka i kaos.

VODENJAK – 4. veljača

Vodenjaci su jedini znak čiji je najgori dan prošao. Preživjeli su ga, a da možda nisu niti znali da im je to najgori dan koji ih čeka ove godine.

RIBE – 28. srpanj

Ribe očekuju problemi s financijama. Pazi u ovom periodu na što trošiš novac jer mogla bi se gadno zeznuti i baciti ga na nešto na što se uopće ne isplati ili što će se pokazati kao prijevara.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Tri će znaka zodijaka ove veljače imati puno sreće u ljubavi

[HOROSKOP] Gdje trebaš otputovati ove godine s obzirom na svoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Najgore kombinacije znakova – veze između ovih nema šanse da uspiju

Horoskop Najgori dan znakovi zodijaka

Još vijesti