Slika nije pronađena

S obzirom da horoskopski znak osobe može otkriti puno toga o nekome, može pomoći i u odluci što kupiti za Valentinovo, ako ti stvarno nikakva ideja ne pada na pamet. S ovim stvarima sigurno nećeš pogriješiti.

Neki si parovi vole kupovati poklone, drugi su se dogovorili da taj dio Valentinova preskoče i uštede. Ako ste ti i tvoja ljubav u skupini onih koji razmjenjuju poklone, a želiš ju/ga iznenaditi nečime što će im se stvarno svidjeti, možda ti horoskop može u tome pomoći, da barem jednom bude i on od neke stvarne koristi. Možda ti da ideje u kojem smjeru da razmišljaš o poklonu, a možda ti se baš dopadne i poklon koji se preporučuje za horoskopski znak u kojem je rođena osoba s kojom si u vezi. Za svaki od znakova ima preporuka što kupiti djevojci u tom znaku, a što dečku, kako bi svima olakšali život maksimalno moguće. Pa krenimo...

OVAN

Ovaj znak uživati u životu i nekada će mu to biti najbitnije na svijetu, toliko čak i da otkaže dejt! Ali Ovnovima nemoj to zamjeriti, jer to je jednostavno jače od njih. Ako nisu sretni sami sa sobom, neće biti ni s kime drugim. A što im onda pokloniti?

Poklon za djevojku: fensi mirisna svijeća
Poklon za dečka: fini parfem
BIKBik voli luksuz i skupe stvari, ali nemoj se time voditi kada ćeš mu kupovati poklon, jer je to dobar put k trošenju cijelog džeparca koji imaš. Dovoljno je da kupiš nešto s čime će moći uživati i zbog čega će se osjećati posebno.

Poklon za djevojku: mekana dekica
Poklon za dečka: tople papuče

BLIZANCI

Ovaj je znak zaigran, bez obzira na to koliko ima godina. Nisu fanovi velikih i skupih poklona ili nekih poklona koji bi mogli imati veće značenje. Vole jednostavnost kada su u pitanju pokloni od dečka ili cure.

Poklon za djevojku: Baloni u obliku srčeka
Poklon za dečka: Hrpa tematskih slatkišaRAK

Slatki Rakovi samo žele znati da ih osoba koju vole jednako voli natrag, i da joj je jednako stalo. Zbog toga kupovanje poklona, pogotovo onih skupljih, nije najbolja strategija ako dejtaš osobu rođenu u znaku Raka. Uvijek će se više veseliti poklonu u koji vide da je uložen trud i ljubav, a neku kupljenu stvar.

Poklon za djevojku i za dečka: ispeci muffine ili neku drugu malu slatku poslasticu

LAV

Lav očekuje da se potrudiš oko njega. Ovdje se lako možeš izvući s bilo kakvim poklonom koji pokazuje da ti je stalo. Iako bi Lav bio oduševljen nekom večerom vani ili skupljim poklonom, realnost je da se na ovaj dan samo želi osjećati posebno. A to možeš postići i na druge načine zbog kojih nećeš bankrotirati.

Poklon za djevojku: buket cvijeća (ruža!)
Poklon za dečka: Lista od 100 razloga zašto ga volišDJEVICA

Ovaj znak nije za sladunjave pjesmice i liste razloga zašto ih netko voli, oni žele vidjeti da nije sve samo na riječima, već da je i na djelima. Sjeti se neke sitnice koju govoriš već mjesecima da ćeš napraviti, ali još uvijek nisi – e pa sada je vrijeme da to napraviš. Ovo će Djevici biti veći poklon i dokaz da ti je stalo do njih od bilo kakvog poklona.

Poklon za djevojku i za dečka: napravi tu stvar koju već mjesecima obećaješ da budeš/ ili koju te Djevica nagovara da napraviš za nju

VAGA

Sanjiva Vaga je sva u fantazijama i imaginarnim situacijama. Ovaj znak voli kada ga se počasti nečim lijepim, ali ne želi u tome uživati sam/a, već s osobom koju vole. Valentinovo je idealan dan kada ih možeš iznenaditi nečime baš takvim.

Poklon za djevojku i za dečka: karte za tekmu/koncert/kinoŠKORPION

Škorpion želi vidjeti da je nekome stalo do njih. Ne očekuju velike geste, ali neka sitnica koju možeš napraviti u tom trenutku i pokazati koliko su ti bitni i koliko vašu vezu shvaćaš ozbiljno, to će im biti draže od bilo čega drugog.

Poklon za djevojku: otprati pred njom sve bivše cure na društvenim mrežama, kao i one koje ti se nabacuju
Poklon za dečka: odigraj s njim igricu koju obožava, a za koju uvijek govoriš da ti može pokazati sljedeći put

STRIJELAC

Ovaj znak više od bilo čega na svijetu voli nova iskustva. U savršenom svijetu gdje imaš puno novaca, odličan bi poklon bio putovanje na destinaciju koju već dugo žele posjetiti, ali u stvarnom svijetu tako nešto nije moguće pa Strijelca oduševi ovim poklonom.

Poklon za djevojku: odvedi ju klopati negdje gdje znaš da bi bila oduševljena
Poklon za dečka: kupi mu knjigu koju još nije pročitaoJARAC

Pokloni kakve Jarac voli su stvari koje im stvarno i trebaju. Ne vole dobivati nešto što će samo staviti na policu i nikada neće koristiti. Pogotovo ako je to nešto što će moći koristiti svaki dan – pun pogodak.

Poklon za djevojku: bočica za vodu ili šalica
Poklon za dečka: slušalice ili šalica

VODENJAK

Šašavi vodenjak je sve samo ne uobičajena osoba, pa tako za njega treba i neki poseban poklon za Valentinovo. Tradicionalne stvari kao što su večere, medvjedići, ruže...ovdje neće upaliti. Nešto što je malo drugačije, ali simpatično, za njih će biti najbolji izbor.

Poklon za djevojku i za dečka: organiziraj 'potragu za blagom' (sakrij neku sitnicu – tipa čokoladu – i odvedi ju/ga u šetnju gradom, te im cijelo vrijeme davaj upute kroz crteže, pjesmice, zagonetke, kako bi došli do cilja).RIBE

Nema većeg ljubitelja prirode i svega što dolazi iz prirode od osoba rođenih u znaku Ribe. Vole šetnje šumom, trčanje po livadama, piknike, sve što ima veze s provođenjem vremena na svježem zraku. Zato neka takav bude i tvoj poklon.

Poklon za djevojku: neki proizvod prirodne kozmetike
Poklon za dečka: Odvedi ga na romantično penjanje na Sljeme


Foto: Shutterstock.com - 4 PM production/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Valentinovo je i na Instagramu - donosimo ti 20 savršenih opisa za selfije s voljenom osobom

[HOROSKOP] Saznaj kako pozvati simpu na spoj ovo Valentinovo! Neće te moći odbiti

Ovo Valentinovo pokaži da ti je stalo na najoriginalniji mogući način - donosimo ti 6 prijedloga

dečko što pokloniti poklon valentinovo cura

Još vijesti