Maja i Sara kažu da je okus 10 od 10!

Kraj svakog mjeseca je svima težak, a posebice studentima jer je od plaće, džeparca koji šalju roditelji ili stipendije ostalo još taman toliko "da se preživi".

Stoga, svaki novi recept koji ne iziskuje godine iskustva u kuhanju, brzo je gotov, ali i najbitnije, neće koštati puno, dobrodošao je u "kuharicu" svakog studenta.

Na maturi su imali pitanje o kuhanju tjestenine. Evo kako se PRAVILNO kuha tjestenina po maturi iz hrvatskog

Jedan takav recept otkrile su Maja i Sara, studentice koje su bile gladne, a imale su samo tri sastojka: lisnato tijesto, sir u listićima i hrenovke. Da je recept iznimno uspješan govori i činjenica da je Sara na svom TikTok receptu "zaradila" preko 25 tisuća lajkova. 

Jednostavan recept

Lisnato tijesto djevojke su prvo odmrznule na radijatoru i razvukle ga čašom. U ovo doba godine dovoljno ga je ostaviti na sobnoj temperaturi.

Potom, na tijesto se stavlja sir i na to hrenovke i spremno je za pećnicu. Iako im je topljeni sir u listićima malo iscurio iz smotuljaka, djevojke su svoj recept ocijenile ocjenom 10!

@saritasglow Ko proba nek salje sliku na insta 🥰 #pipigudi #neoplanta #fyp #balkan #recept #recepti #srbija #serbia #studentskizivot ♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

"Ja sam to neki dan probala, preukusno je!", "Jesam, super je!", "Ovo je top, smišljaj još neke recepte", pišu joj u komentarima.

Još vijesti