Napravio je bazu podataka o svim studenticama s kojima je razgovarao.

Barney Stisnon popularan je televizijski lik kojeg utjelovljuje Neil Patrick Harris u sitcomu "Kako sam upoznao vašu majku". Ovaj lik ima svoj "Playbook", knjigu svih trikova zavođenja djevojaka i žena koje je osmislio i isprobao tijekom svog života.

I dok Barney ima samo popis trikova, jedan je student pokušao napraviti nešto slično, da bi mu se to na kraju obilo o glavu.

Neobičan dodatak prehrani izaziva gađenje, čuđenje, ali i upozorenja. Kako bi 'ušparao koju kunu' student jede pseću hranu jednom na dan, svaki dan

Piše detalje o svakoj djevojci s kojom razgovara

Naime, ovaj brucoš je nedavno na popularnom subredditu "Am I the A**hole" opisao situaciju u kojoj se nedavno našao. Kako navodi u svojoj objavi, s projektom je počeo sasvim opušteno jer kako tvrdi, "zaboravlja stvari".

Podatke dao na korištenje drugim studentima iz bratstva

Kako piše, započeo je zapisivati stvari o ženama i djevojkama s kojima je razgovarao poput toga koja im je najdraža boja, hobiji, pokloni koje vole i slične stvari.

Anksioznost i sres ga guraju od struke. Student u strahu: Završava Pravo bez problema, a razmišlja o prekvalifikaciji u keramičara ili automehatroničara

"Trenutno oko 40 studenata iz mog bratstva ima pristup ovom Pokedexu u kojem su predstavljene djevojke iz različitih sestrinstava. Također smo u Pokedex dodali više informacija, kao na primjer mjesto gdje bi ih trebali izvesti ako ih želite impresionirati", pojašnjava detaljnije student i napominje da Pokedex nije napravljen iz podlih ili prljavih razloga.

Pokedex za ljudska bića - svoje kolegice

Pokedex je svojevrsni popis Pokemona u sklopu kojega se, za svakog Pokemona, navode specifikacije poput visine, obrane, brzine i slično, a ovaj je brucoš to isto napravio za ljudska bića – svoje kolegice.

Slika nije pronađena Student 'odbrusio' djevojci koja ga je u teretani pitala jedno pitanje: 'Jesam li zbilja ispao kreten?'

Nadalje, student piše da njegov Pokedex služi tome kako bi pomogao studentima u impresioniranju djevojaka koje se nalaze na tom popisu. No, do obrata dolazi kada se na njegovu listu Pokedexa uključila i jedna djevojka koja je bila vrlo ljuta zbog ovog popisa i napisanih karakteristika djevojaka. Ona je uspjela dokučiti da je on autor, jer kako kaže, nekome se sviđala, a Pokedex mu nije pomogao u naumu da se on svidi i toj djevojci.

"Jako se naljutila i rekla je da je to kao vodič za druženje s djevojkama, iako to nije to. Pokedex služi samo kako bi ih se lakše impresioniralo na spojevima i to je to. Napravila je veliku strku i razglasila ostalim studenticama po kampusu i sada su sve rekle da niti jedna od njih neće posjećivati naše bratstvo niti dolaziti na naše zabave. Sada su i dečki ljuti na mene, a ja nisam rekao djevojkama za ovaj popis, iako su ga koristili i oni. Mislim da je nepravedno reći da ovaj popis služi samo za seks, a to uopće nije bio", piše dalje student i napominje kako ne uhodi djevojke te da informacije dostupne na njegovom Pokedexu ne mogu nauditi nikome, "već samo pomaže za organiziranje boljih spojeva".

Slika nije pronađena Student priznao da nema pojma što znači 'učiti s razumijevanjem' – zamolio kolege da mu objasne

Osudilo ga skoro 6000 ljudi

"Ovo je strašno. Do kuda će ići poneki muškarci samo kako bi lakše izbjegli da se prema ženama ponašaju kao prema ljudima?", "Manipulacija je savršen način da se ovo opiše. Oni tjeraju djevojke da misle da su se potrudili i isplanirali nešto posebno za njih, dok u stvarnosti su oni samo našli njihovo ime na prokletoj listi i tablici kako bi imali 'bolji spoj', to jest, da im se uvuku u krevet. Ovo potpuno nije u redu i kladim se da se sada sve djevojke osjećaju povrijeđeno zbog cijele ove stvari znajući da postoje neki nasumični muškarci koji znaju razne stvari o njima", pišu komentatori oštro i osuđuju ga.

"Jezivo"

"Njemu ne treba Pokedex da zapamti što vole njegovi prijatelji. Hej, možda da pokušaš gledati na žene kao na ljudska bića i možda ti onda neće trebati baza podataka da njima manipuliraš. Ti dovodiš žene u doslovnu opasnost. Ovo je jezivo", "On se ne ponaša prema njima čak ni kao prema objektima. Objekti zauzimaju prostor u svemiru. On se prema djevojkama odnosi kao prema imaginarnim životinjama", pišu mu komentatori.

Slika nije pronađena Studentica otišla na 16 spojeva zbog besplatne hrane: 'Cura mora jesti'

Doslovno u svakom od gotovo 6000 komentara piše kako je autor objave odvratan zbog svog popisa kojeg je dijelio i s drugima.

"Tako odvratno i dehumanizirajuće", "Ljudi ne uživaju kada ih se tretira kao objekte, a žene posebno reagiraju osjetljivo na stvari koje se čine da su kao uhođenje ili manipulacija. A ovaj popis upravo to i jest", a dio komentatora mu preporučuje i psihološko liječenje ako ne vidi problem u svom Pokedexu.

Još vijesti