Slika nije pronađena

 Teško da se može pronaći osoba koja barem nije čula za najgledaniju Netflixovu seriju ikada, Squid Game.

S obzirom na globalnu popularnost ove serije, bilo je samo pitanje vremena kada će uistinu netko napraviti i pravo natjecanje, u nešto blažoj verziji naravno.

Naime, Netflix je krenuo raditi na pravom natjecanju inspiriranom na temelju njihove serije. Na svojim su društvenim medijima objavili i video najavu ovog natjecanja nazvanog „Squid Game: Challenge“. Srećom za 456 natjecatelja, ako izgube u igrama neće ih ubiti, već će samo ispasti i ostati „praznih ruku“, dok pobjednika čeka glavna nagrada od 456 milijuna dolara, za što Netflix tvrdi da je najveća nagrada u povijesti reality televizije.

Prijave primaju iz cijelog svijeta

U natjecanju koje će biti emitirano u 10 epizoda, igrači će morati prolaziti igre inspirirane serijom, ali i neke nove, do sad neviđene izazove koji će testirati strategiju, zajedništvo i karakter natjecatelja.

Netflix planira snimati ovaj reality u Ujedinjenom Kraljevstvu početkom 2023. godine, a prijaviti se mogu svi koji znaju engleski jezik i imaju više od 21 godinu. Najava realitya dolazi nekoliko dana nakon što je potvrđena i druga sezona serije.

Za potpunu prijavu, natjecatelji moraju snimiti jednominutni video isječak sebe u kojem će pričati nešto o sebi, morat će reći zašto se prijavljuju, koji im je plan igre i što bi napravili s nagradom ako ju osvoje. Za one hrabre koji misle da bi izdržali igru, a onda i osvojili ove milijune, detalji za prijavu nalaze se ovdje.

Izvor: variety.com

Još vijesti