Galerija Billie Eilish i Taylor Swift na Grammyjima 2024 Madison Beer na Grammyjima 2024 Miley Cyrus na Grammyjima 2024 +5 Billie Eilish na Grammyjima 2024

Kada se održava neka dodjela nagrada, osim toga tko je osvojio koju nagradu, glavna je tema razgovora uvijek i što je tko nosio na crvenom tepihu. Za ovu su se priliku slavne cure dotjerale!

Neki su izgledali bajkovito, neki kao da idu u šetnju, a drugi malo golišavo. Grammyji su prestižna glazbena dodjela nagrada i sigurno bi svaki pjevač vrlo rado što više Grammy kipića u svojoj kolekciji. Najveća pobjednica sinoćnjih Grammyja je bez sumnje Taylor Swift koja je već 4. godinu osvojila nagradu za „Album godine“ i s tim je ušla u povijest kao jedina osoba kojoj je to uspjelo. A što je nosila dok je ispisivala povijest?

Gigi Hadid Jakna koju ovih dana nosi Gigi Hadid bit će veliki proljetni trend – i već je ima za kupiti

Izdvajamo ti top 8 odjevnih kombinacija s crvenog tepiha Grammyja o kojima se najviše priča. Neke će te od njih oduševiti, a na druge ćeš podignuti obrvu, ali da su posebni svaki na svoj način – to jesu. Baci oko u galeriju iznad i pogledaj što su to slavne cure sinoć nosile.

Zendaya Zendaya je otkrila koja je odjevna kombinacija za kojom žali i dan danas jer ju je nosila – užas joj je

grammy 2024 crveni tepih odjevne kombinacije slavni što su nosili najbolje i najgore odjeveni outfiti o kojima se priča

Još vijesti