Galerija Rafaela Seba - 8 Rafaela Seba - 4 Rafaela Seba - 1 +4 Rafaela Seba - 2

Nekako je očekivano da će cure na svečana događanja nositi suknje ili haljine, ali mislimo da je stvarno vrijeme da se ovom mitu stane na kraj. Ako imaš neko svečano događanje na koje moraš ići, a ne osjećaš se ugodno u haljini, ne moraš ju nositi. Možeš primjerice nositi ovako nešto!

Bilo da imaš maturalnu večer, trebaš ići na nečije vjenčanje, na krizmu, svečanu proslavu rođendana…ma gdje god, sada ćemo ti dati ideju za jedan outfit koji će se svidjeti pogotovo onima koji ne vole haljine. Nažalost, i dalje nekako nije pod normalno da djevojke nose na svečanosti odijela – a nema razloga da ovo ne postane jednako uobičajeno kao i doći u haljini. Nedavno je domaća influencerica Andrea Pacadi imala vjenčanje, a na njemu su bila i neka druga poznata lica s društvenih mreža. Bila je tu i Rafaela Seba, čija nam se odjevna kombinacija posebno svidjela. Inspirirat će možda i tebe za sljedeću svečanu prigodu koju ćeš imati ovo ljeto. Od glave do pete, sve je za 10!

 

 

Laneno odijelo u pastelnoj nijansi, obična bijela košulja i bijele mokasinke. Kada na to sve još dodaš nakit, imaš kombinaciju s kojom ne možeš pogriješiti i u kojoj će ti biti udobno. Izgleda svečano iako nije u haljini. Odijela za cure mogu izgledati jako dobro, a ako želiš outfit učiniti ženstvenijim, dodaj na njega štikle ili bijeli top umjesto košulje. Postoji hrpa varijacija na temu. Bitno je da se ti osjećaš ugodno u onome što nosiš, a ne što će drugi misliti.
 

Šminka za maturalnu večer Hrvatska vizažistica pokazala idealnu šminku za maturalnu večer – ići će uz svaki outfit

Hodanje u štiklama Početničke greške koje cure rade kada hodaju u štiklama – zbog ove 3 greške ti je još teže hodati u njima

Rafaela Seba raf the child svečano izdanje odijelo za cure outfit za svečano događanje cure koje ne vole haljine inspiracija za maturalnu večer

Još vijesti