Kendall Jenner

Iako ima milijune na računu, Kendall Jenner obožava drogerijsku šminku, koju koristi i milijune drugih cura diljem svijeta.

Sjećate li se njezinog besprijekornog makeup-a s Met Gale? Upravo je tada nosila samo drogerijsku šminku i to od jednog brenda - L'Oreala. Šminku poznate marke možemo pronaći i u hrvatskim trgovinama i mnoge cure obožavaju njihove proizvode.

Kendall Jenner na Met Gali Kendall Jenner je na Met Galu nosila puno lice drogerijske šminke – znamo točno koje proizvode!

Kako je Kendall postala L'Orealova ambasadorica, u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je koji joj je omiljeni ruž za usne. Njezin je apsolutni favorit Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick.

„To je tekući ruž i tako se lako nanosi, nikad se ne razmazuje i djeluje super hidratantno – sviđa mi se“, bila je Kendall puna hvale za svoj omiljeni ruž.

 

 

Kendall je u intervjuu otkrila kako je započela njezina ljubav prema makeup-u. Naravno, ruževe je baš kao i mnoge od nas, počela otkrivati kopanjem po kozmetičkoj torbici svoje mame.

Osim omiljenog ruža, Kendall je otkrila da obožava i L'Orealov „Infaillible Fresh Wear" tekući puder, a za trepavice i izraženiji pogled najradije koristi njihovu „Telescopic Lift" maskaru. Sve su to proizvodi koji se mogu pronaći u našim drogerijama ili online trgovinama te su cjenovno prihvatljive velikoj većini. 

 

 

 

 

najbolji lorealovi proizvodi ruž koji se ne razmazuje najbolja maskara najbolji puder Kendall Jenner

Još vijesti