Galerija Kendall Jenner Suncokretno žuti nokti Kendall Jenner Žuti nokti inspirirani suncokretima +2 Žuti nokti inspirirani suncokretima

Kendall Jenner pred dvije je godine ušla u svijet industrije alkoholnih pića te je vlasnica brenda tekile pod nazivom „818 Tequile“. Kako bi promovirala svoje piće, ovih je dana otišla u Las Vegas gdje se zabavljala poslužujući koktele.

Manekenka je bila u društvu koktel-majstorice Mareien Mercer Boarini koja joj je pomogla da kao pravi barmen, smiksa alkoholna pića.

 

 

Za tu je prigodu Kendall obukla preslatku mini žutu haljinu. No žući od haljine bili su njezini nokti za koje je zaslužna Zola Ganzorigt, manikerka koja brine o noktima njezine sestre Kylie i prijateljice Hailey Bieber.

Ne samo da su žuti nokti pristajali uz njezinu haljinu, već su savršeno išli i uz koktel koji je smiksala. Ovi jednostavni žuti nokti podsjećaju nas na boju cvjetova suncokreta te su definitivno nešto što bismo željele nositi do kraja ljeta.

U našoj mini-galeriji pronađite još prijedloga manikura inspiriranih suncokretima, živopisne žute nijanse, baš idealne za nošenje u posljednjim tjednima najtoplijeg godišnjeg doba. Tada smo svi manje-više lagano preplanuli, a ovakve nijanse na noktima još dodatno naglašavaju ljetni osunčani ten. 

žuti nokti suncokret ideje za manikuru kraj ljeta Kendall Jenner

Još vijesti