Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler +3 Mirta Miler

Mirta Miler je odlučila da to što nije pozvana na Met Galu ju neće zaustaviti da se za Met Galu spremi. Našminkala se, obukla wow haljinu i pokazala pratiteljima cijeli look koji bi nosila.

Met Gala i Eurosong su trenutno dva najveća događaja i dvije jedine teme o kojima bruji svijet. Ljubitelji mode su više u Met Gala svijetu, a ljubitelji glazbe u Eurosong euforiji. Vidjeli smo sve nevjerojatne odjevne kombinacije koje su slavni nosili na crvenom tepihu Met Gale, a sada ćeš vidjeti i jednu kombinaciju koja nije bila tamo, a svi se slažu da je trebala biti. Naše najpoznatije lice s društvenih mreža, Mirta Miler, je odlučila osmisliti izgled koji bi nosila da je ona bila ove godine pozvana na Met Galu.

Tyla Haljina kakvu svijet još nije vidio: Pjevačica je na Met Galu došla odjevena doslovno u pijesak

Uzela je u obzir temu i kreirala šminku, frizuru, a pronašla je i brutalnu haljinu. Podijelila je na društvenim mrežama i reakcije su zapljuštale sa svih strana.

 

@mimiermakeup Met gala garden fairy 🧚🏻‍♀️ tutorial @Mirta Miler #metgala ♬ Saturn X Slow Dancing In The Dark - reavesaudios

 

Dala si je truda i krajnji je rezultat nešto što totalno možemo zamisliti na crvenom tepihu. U komentarima ne staju pohvale! Svi se slažu da je složila bolji outfit nego većina slavnih koji su stvarno i bili pozvani.

 

 

Kosa, šminka, haljina…ljudi se ne mogu prestati diviti svakom dijelu ovog izgleda.

Kim Kardashian Kim Kardashian svojim izgledom na Met Gali zabrinula fanove – ugrožava svoje zdravlje zbog mode?

Anna Wintour koja poziva svake godine slavne osobe još nije pozvala nikoga iz Hrvatske, a s obzirom na popularnost koju ima Mirta i izvan naših granica, možemo zamisliti da bi se neke od sljedećih godina ovo stvarno moglo i dogoditi! U nastavku možeš vidjeti kako su slavni ove godine izgledali na Met Gali!

Met Gala 2024: Što su nosile Kim Kardashian, Zendaya, Ariana i ostale djevojke? Imamo pregled! Met Gala 2024 - Ariana Grande i Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya +22 Met Gala 2024 - Zendaya

met gala 2024 Mirta Miler outfit da je išla na met galu hrvatska influencerica što bi nosila na met galu

Još vijesti