Zendaya na Tjednu mode u Parizu

Mlada zvijezda koju smo zavoljeli u seriji „Euphoria“ pojavila se na Tjednu mode u Parizu.

Dobitnica Emmyja zablistala je na reviji Louisa Vuittona u modnoj kombinaciji u kojoj su svi pogledi bili uprti u nju. Kombinirala je kratke hlačice i blazer s printom tigra.

 

 

Na nogama je imala čizme do koljena, također s tigar printom pa možemo reći da se Zendaya obukla u tigra od glave do pete i pokazala svoju divlju stranu.

Ispod sakoa nazirao se crni bralette grudnjak, ali i Zendayina vitka linija tijela. Od modnih dodataka, u rukama je držala malu crnu torbicu, a vrat su joj krasile ogrlice.

Moramo priznati da je ovo dosta odvažan stil, s obzirom na još uvijek niske temperature u Parizu pa vjerujemo da je i Zendayi bilo pomalo hladno. No, kao što i većina cura razmišlja, tako očito i Zendaya: ponekad se za ljepotu nešto i pretrpi.

O svemu se pohvalila i na svom Instagram profilu, objavivši tri fotke sa spomenutog događaja na koji je povela i svog preslatkog šnaucera Noona.

„Pogledajte tko je došao sa mnom u Pariz“, napisala je Zendaya u opisu fotke.

 

 

 

Zendaya Zendaya tigar uzorak Zendaya na reviji Louisa Vuittona Zendaya na Tjednu mode u Parizu Zendaya i šnaucer Noon kratke hlačice i blazer s printom tigra

Još vijesti