Manikura

Kada uređuješ nokte i odabireš boju koju ćeš staviti na njih, ne možeš pogriješiti. Ništa nije zabranjeno i ne postoje nikakva pravila. Ali ipak, postoji jedan tip manikure koji bi se trebao stavljati samo na nokte na rukama.

Neke cure vole imati usklađene nokte na rukama i nogama, ali u jednom slučaju toga se ipak ne bi trebala držati. I kada malo bolje razmisliš o tome, vidjet ćeš i ti da ima smisla. Iako to nije pravilo i pedikerka će ti napraviti ovakve nokte, ne bi trebala to niti predložiti. Kakvu god boju da stavljala, ona može ići i na ruke i na noge, neće izgledati loše, problem je kada počneš razmišljati korak dalje i tražiti neki drugi dizajn.

Došlo je proljeće! Donosimo ti 9 prijedloga manikura koje su baš za ovo doba godine proljetne manikure Proljetne manikure - 1 Proljetne manikure - 2 +6 Proljetne manikure - 3

Primjerice…francusku manikuru. E onda si otišla u skroz pogrešne vode. Iako će ovakva manikura izgledati divno na rukama, elegantno, uredno i svevremenski, na nogama je to druga priča. Postoji jedan razlog zbog kojeg nikada ne bi trebala stavljati gel nokte s francuskom manikurom na nožne prste.

 

@aleks_jevtic

Hvala.

♬ original sound - 🐍

 

Izgleda lijepo, da, ali koliko dugo? Poanta francuske manikure je da se na noktu naglasi onaj bijeli dio na vrhu, kako bi nokti izgledati dulje. Dakle, doslovno se na izrasli dio nokta samo stavlja bijeli lak, to je francuska manikura. A nokti na nogama ne bi trebali biti izrasli. Jer se to ne podrazumijeva urednim niti nečime što netko želi naglasiti. Definitivno nećeš pokazivati okolo nokte na nogama i govoriti 'gle kako su dugački'. Nokti na nogama se smatraju urednima ako su prave duljine, a ne kao kandže. I zato francusku manikuru ne bi trebala nikada stavljati na nokte na nogama.

Slika nije pronađena Francuska manikura je klasik, a ove se godine nosi u malo drugačijoj verziji

manikura pedikura nokti na nogama nikada ne stavljati loš izbor

Još vijesti