Galerija Alix Earle Alix Earle - 1 Alix Earle - 2 +6 Alix Earle - 3

Tajna wow trepavica je izgleda u korištenju prave maskare, ili u ovom slučaju, u kombinaciji dvije maskare. Kada vidiš trepavice od Alix Earle mislit ćeš da ima umjetne, ali to su njene prave trepavice, a napokon je otkrila i rutinu kako ih radi te proizvode koje koristi.

U posljednje je vrijeme ova influencerica na vrhuncu popularnosti - došla od nigdje i preko noći postala popularna. Alix Earle je trenutno glavna beauty TikTokerica, u to nema sumnje. Što god ona kaže, svi slijede. Jedna stvar koja je kod nje svima zapela za oko su njene trepavice. Izgledaju savršeno.

Maskare Maskare o kojima su svi pričali i to s razlogom: Trepavice nakon ovih 9 izgledaju WOW

Gusto, dugačko i uvinuto. Pomislili bi da nosi umjetne, ali ne, to su njene prave trepavice i bez maskare izgledaju puno manje glamurozno. Nema lash lift niti bilo što drugo na njima. Sve je u načinu na koji stavlja maskaru i koje maskare koristi.

 

 

Ne skriva svoje tajne šminkanja pa je i ovu otkrila. Najprije trepavice uvije uvijačem, ali je objasnila da i on mora biti dobar te kako prepoznati dobar. Glavna zvijezda showa su ipak maskare koje koristi: Too Faced Better Than Sex vodootporna maskara i Benefit Roller Lash maskara.

 

@alixearle TW: scary eyeball #lashroutine ♬ original sound - alix earle

 

Točno tim redoslijedom. Prva će maskara podignuti i uviti trepavice te im dati gustoću, a druga će ih produljiti i „počešljati“ da nisu slijepljene. Kako je i sama rekla, Too Faced maskara se neće svidjeti svima jer može od trepavica napraviti da su malo deblje, ali kada se stavi i druga, taj se problem riješi. Cure su odmah išle isprobati tu kombinaciju da vide mulja li nas ili je to stvarno tako dobra kombinacija – i je, oduševljenje vlada na sve strane.

 

@katiehub.org i’m def curling my lashes her way now aahaha i love it #fyp #mascara ♬ Thanks for using my sound - hoe

 

I ono što je najbitnije, trepavice tako stoje cijeli dan. Što bi i očekivali, s obzirom da se koristi i vodootporna maskara. Ove su dvije maskare već godinama dostupne i ljudi ih obožavaju, ali izgleda da nikome nije palo na pamet nositi ih zajedno.

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

maskara kombinacija maskara za wow trepavice kao umjetne dugačke trepavice guste trepavice alix earle rutina za trepavice šminka

Još vijesti