Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +7 Hailey Bieber - 3

Hailey je stavila bisernu manikuru – svi su ju krenuli stavljati, Hailey je ošišala kosu u bob – svi ju su krenuli šišati u bob… Hailey Bieber je najpopularnija trendseterica današnjice.

Hailey Bieber je bila vani s Justinom i šokantno, ali bili su obučeni u jednakom stilu. Nitko nije odudarao ovaj put, ali svejedno su svi počeli pričati o odjevnoj kombinaciji koja je bila nošena, ali je u fokusu ovog puta Hailey. Mnoge cure vole od nje „prepisati“ odjevne kombinacije i modne trendove, a sada je nosila jedan komad odjeće koji neće svima biti drag.

Hailey Bieber Zapamtite modni trik Hailey Bieber: Kako izgledati više i vitkije?

No, ako ga je nosila Hailey, to znači i da bi se mogao vratiti u modu. Radi se o traper kombinezonu. Oversized kombinezon u kombinaciji s bijelom običnom majicom i dugačkim crnim kaputom? Na Hailey izgleda super!

 

 

Kombinezon nije komad odjeće koji će svima dobro stajati i u kojem će se svi osjećati ugodno, ali ako se pita Hailey, to bi mogao postati novi modni trend koji ćemo uskoro posvuda viđati. Ovaj je komad prilično lako kombinirati – samo ti treba ispod neka majica, u bilo kojoj boji i imaš look! Veći je problem pronaći savršeni kombinezon koji će izgledati dobro na tvojoj visini. Ako postanu sljedeći veliki trend, bit će ih za kupiti posvuda i preplavit će dućane.

Longchamp torbica Dvostruka torbica koja je osvojila cure: Preko dana velika za sve stvari, a kasnije mala torbica za izlaske

hailey bieber u trendu Moda odjevna kombinacjia što je nosila traper kombinezon moda iz 90-ih što se nosi

Još vijesti