Hailey Bieber

Osim što je vlasnica kozmetičkog carstva, Hailey Bieber predvodnica je trendova. Milijuni djevojaka diljem svijeta gledaju po društvenim mrežama što ona oblači te kasnije nose slične odjevne kombinacije.

Hailey ima i lijepo tijelo pa bi joj valjda savršeno stajalo da na sebe navuče i običnu vreću krumpira. No, ima i ona svoje male trikove zbog kojih njezine duge noge izgledaju još dulje, a ona više i vitkije.

Primijetili ste kako u večernjim kombinacijama voli nositi ultra kratke haljine u kojima noge dolaze baš do izražaja. No u posljednje vrijeme je paparazzi često na ulicama, u dnevnim kombinacijama, fotkaju u kratkim hlačicama koje kombinira s „oversized“ majicama ili nekim drugim velikim gornjim dijelom.

 

 

Kao poznavateljica mode, Hailey zna da je najbolje kombinirati jedan široki odjevni predmet i drugi uži. Nikad ne nosimo sve široko, kako se nas odjeća ne bi „pojela“. No, isto tako za „superproporcionalne“ kombinacije, ne bismo trebali nositi niti sve usko, npr uske traperice i pripijenu majicu.

To je nešto što su usvojile i druge trendseterice, poput njezine prijateljice Kendall Jenner. Iako ovim curama ne trebaju nikakvi trikovi, jer same po sebi izgledaju lijepo, ovo je modni trik za sve one djevojke koje žele vizualno izduljiti svoju figuru. Ne ćemo se lagati, nekad smo nadute od bogatog ručka ili nam iskoči trbuščić, jer smo u fazi PMS-a, a na ovaj način možemo sakriti ono što ne želimo da se vidi te pokazati i naglasiti noge. 

 

 

hailey bieber kako izgledati vitkije kako se obući da izgledaš mršavije kratke hlače

Još vijesti