Slika nije pronađena

Koju masku za kosu odabrati za sebe ovisi najviše o tome koji je tvoj tip kose i što želiš da ti maska radi. Kupiti neku samo zato što je super tvojoj frendici nema smisla jer ako nemate istu kosu, tebi neće biti toliko wow. Ovo je maska koju hvale oni kojima kosu treba svu moguću pomoć da se oporavi.

Oni koji ne mijenjaju boje kose, ne koriste pegle i druge uređaje koji zagrijavaju (i uništavaju) kosu i ne rade ništa drugo čime kosu uništavaju, njima će ova maska biti kompletno bacanje novaca u vjetar. S druge strane, oni čija je kosa pretrpjela puno toga i treba joj sva moguća briga i njega, ova bi maska mogla pomoći. Ljudi su njome oduševljeni, a na brojnim stranicama gdje se može kupiti najčešće pokraj nje piše 'rasprodano'. Možda nije službeno dobila titulu, ali ovo je jedan od proizvoda godine s obzirom na to koliko ga svi kupuju i hvale. Radi se o Olaplex No.3 maski za kosu.

Ovo je proizvod kojeg je teško uhvatiti i koji je uvijek na listama najprodavanijih. Zadovoljni kupci imaju samo riječi hvale koliko im je ova maska pomogla. Nije tipična maska za kosu kakvu ćeš kupiti u DM-u, kako sastojcima i učinkom koji ima, tako i cijenom. Olaplex je postao jedan od najhvaljenijih proizvoda za kosu, a nešto je što svatko tko ima kosu koja je na granici života i smrti treba isprobati. To su tretmani za kosu koji će obnoviti slomljenu i uništenu kosu, učiniti ju zdravom i jačom. Mogu ga koristiti svi bez obzira na tip kose. Kosa koju je uništilo blajhanje, farbanje, minival...ovo je maska koja će ju regenerirati.

Smije se koristiti samo jednom tjedno zbog svoje jačine pa tako nije nešto što ćeš prebrzo potrošiti. Cijena mu je malo visoka, ali hrpetina zadovoljnih kupaca znak je da nećeš požaliti jer će ti vratiti kosu u život, pogotovo u situacijama kada ništa drugo ne pomaže i postaješ očajna.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - plprod

M.T.

Pogledajte još:

Najbolji ženski parfem 2020. godine: Jedan je osvojio nagradu koja je kao Oscar u svijetu parfema

Hlače iz Zare koje će te osramotiti! Cura podijelila što joj se dogodilo kad ih je nosila i upozorila druge

Jeftini vs. skupi šamponi: Frizerka je napravila eksperiment da pokaže koji je stvarno bolji

Kosa olaplex njega kose olaplex no 3 maska za kosu maska godine zdrava kosa lijepa kosa