Galerija Psihologija boja Ljubičasta – djeluješ moćno i samopouzdano Bijela – može ti se vjerovati +8 Narančasta – osigurat će ti da budeš u centru pažnje; prijateljski djeluješ ljudima

Istraživanja su pokazala da boja naše odjeće ima puno veću ulogu nego što možda mislimo. Postoje teorije za svaku od boja koje govore kako će te ljudi doživjeti kada nosiš upravo nju.

Sigurno nikada kada se odijevaš ne razmišljaš o tome da boje koje nosiš govore više nego što misliš. Iako rijetko tko zna kakav dojam ostavlja koja boja, ipak ćemo ih podsvjesno ponekad čitati na ovaj način. Postoji nešto što se zove psihologija boja i brojna su istraživanja provedena da bi dokazala i potvrdila kako boje imaju utjecaj na nas kada stvaramo mišljenje o nekome.

Vozač Što način na koji vozi govori o njemu? Evo što možeš saznati o dečku koji ti se sviđa iz njegove vožnje

Svaka boja ima neko značenje i kada ti je odjevna kombinacija u toj boji ili ta jedna boja dominira, nesvjesno šalješ ljudima oko sebe poruku. Što to koja boja outfita govori drugima o tebi? Pogledaj u galeriji iznad glavnu stvar i glavni dojam koji ćeš ostaviti kojom bojom!

Četiri godišnja doba Ljeto ili zima, proljeće ili jesen: Što omiljeno godišnje doba govori o vašoj osobnosti?

boje psihologija boja značenja boja odjeća Moda što poručuješ odjećom što govori boja odjeće o tebi ostavljanje dojma

Još vijesti