Sirenske oči

Svako toliko neki novi način šminkanja postane popularan, a sada su to 'sirenske oči'. Šminkanje očiju na način da izgledaju izduženo i mačkasto. Ovakva će šminka biti odlična za izlaske i neka posebna događanja, nije toliko za 'svaki dan'.

Oči su dio lica koji svi želimo naglasiti i učiniti da izgledaju veće. Smatra se atraktivnijim kada netko ima veće oči. Pogotovo kada su izduženog, tj. mačkatog oblika. To je jedan efekt koji se godinama pokušava postići šminkom. Sada su cure osmislile tehniku šminkanja koja će u tome još malo više pomoći. Dale su joj i naziv 'sirenske oči'. Trend je zapravo povezan s grčkom mitologijom gdje su se sirene smatrale zavodničkim stvorenjima, a ovakve su oči definitivno zavodljive.

Manga trepavice Hit u šminkanju: Prije smo ovakve trepavice izbjegavali, a danas su postale trend

Pokušava se postići da oči izgledaju izduljeno, ali istovremeno i da izgleda kao da nisu u potpunosti otvorene. Znamo da zvuči zbunjujuće, ali to bi trebalo izgledati ovako nekako.

 

 

Ovako će ti oči itekako biti u fokusu, a nije ni nešto što je tako teško napraviti, pogotovo ako si vješta sa stavljanjem tuša. U tom će ti slučaju ovo biti 'mačji kašalj'. Sve je samo u iscrtavanju oči i malo drugačijem 'wingu' nego što to sigurno radiš inače.

 

@daniellemarcan you asked, i receive <3 #sireneyes #makeup #beauty #smokey ♬ original sound - DANIELLE

 

Svatko to radi na neki svoj drugačiji način, ali temelj looka je uvijek isti.

@hannafrancca #makeuptutorial #maquiagem #sireneyes #makeup #tutorialmaquiagem #sireneyestutorial ♬ I Was Never There - The Weeknd & Gesaffelstein

 

Vjerojatno će ti trebati samo malo prakse, ali kada se ufuraš, neće ti biti teško, jer zapravo, ovo uopće nije komplicirano napraviti. Čak ako ti inače ne ide stavljanje tuša, dobra vijest je da je ovo jednostavnija opcija jer se crta sve s olovkom za oči. Kakav god da imaš oblik očiju, ovo možeš napraviti i izgledat će dobro.

Ljetna manikura Manikure koje su idealne za ljeto: Imamo 10 prijedloga koji ti mogu poslužiti kao inspiracija

sirenske oči šminkanje makeup tutoriral kako napraviti mačkaste oči izdužene oči

Još vijesti