Zimski outfit

Kada si odjevena prilično jednostavno to na prvu može izgledati malo dosadno. Umjesto da se tada ideš presvući, dodaj koji modni dodatak i vidi kako će se cijeli tvoj izgled odmah promijeniti.

Ako podcjenjuješ moć modnih dodataka i ne dodaješ ih u svoje outfite, propuštaš! To su sitnice, da, ali sitnice koje mogu napraviti razliku. Modni dodaci su super način kako odjevnu kombinaciju podignuti i dati joj nešto da izgleda malo bolje i drugačije. Može ih se pronaći po pristupačnim cijenama, jer tko kaže da ti treba skupi sat ili srebrne ili zlatne naušnice. Stalno su u trendu neki novi modni dodaci, a koji su trenutno hit i baš su idealni za svaki dan? Izdvojili smo 5 modnih dodataka koje možeš nositi iz dana u dan i davati svojim outfitima ono nešto dodatno zbog čega će sve izgledati još malo bolje.

1.Remen s jednostavnom kopčom

 

 

Običan crni kožni remen s kopčom koja ima zlatni ili srebrni detalj. Ništa previše, a opet niti neuočljivo. Remen je nekada ono što će pomoći outfitu. Nema veze ako su ti hlače dobre veličine i ne treba im remen, u ovom je slučaju on samo u estetskoj funkciji. Samo uguraj majicu u hlače, stavi remen i vidjet ćeš razliku.

2.Tanke sunčane naočale

 

 

Ljeto, zima, nije bitno, nosimo sunčane naočale. Posebno su trendi one s tankim okvirima, bilo ovalnima ili pravokutnima. Dok su mali i tanki, prolazi. I izgleda baš dobro. Ovakve naočale više i izgledaju kao modni dodatak nego nešto što ćeš samo nositi ljeti da te zaštiti od sunca.

Zimski outfit Ormar ti nije potpun ako u njemu nemaš ovih 9 osnovnih komada koji se na prvu čine bezveze

3.Šilterica ili bucket kapa

 

 

Usput ćeš i sakriti da nisi oprala kosu i izgledati odlično. Pa može li bolje? Staviti kapu na glavu nije loša ideja i vidjet kako će to izgledati. Sada tijekom zime možeš uzeti bilo kakvu, a pogotovo će dobro izgledati bucket kape, ali već i sada, kao i ostatak godine, pomoć ti može biti i šilterica. Modne influencerice ih obožavaju.

4.Naslagane okrugle naušnice

 

 

Cure koje vole nositi naušnice mogu pokušati i s ovim trikom za podignuti outfit. Ako imaš više rupica na uhu, naslaži redom sve slične okrugle naušnice. Nikako one prevelike. Trenutno se nose manje, a izgledaju baš dobro kada ih se stavi po dvije ili tri na jedno uho.

5.Skroz mala ili skroz velika torbica

 

 

Torbica itekako može promijeniti outfit. Fensi male torbice mogu biti sladak modni dodatak uz kojeg će svaki outfit izgledati više „street style“. Znamo da takve torbice često nisu praktične, a druga ti opcija može biti što veća torba. Jer to je jedan trend koji se najavo za 2023. godinu – ogromne torbe.

Mango torbice Mango je s novom kolekcijom torbica oduševio – ovo su favoriti o kojima se priča

Moda outfit odjevna kombinacija Modni dodaci u trendu podignuti outfit zimski outfit izgledati bolje

Još vijesti