Galerija Vestica na srca Vestice za Valentinovo - 2 Vestice za Valentinovo - 3 +6 Vestice za Valentinovo - 4

Teško da postoji slađa vestica koja je u duhu Valentinova od ove. Izgleda kao komad koji će svakoj odjevnoj kombinaciji pomoći da izgleda ekstra. Idealna je za svaki dan.

Kada dođe veljača, srca postaju glavni motiv na svemu. Sada smo pronašli vesticu sa srčekima koja bez problema može osvojiti nagradu najslađe ikad. Hit je na Instagramu i nema tko se neće zaljubiti u nju. Tako je girly! Ako je to i tvoj stil odijevanja, kada ju vidiš, poželjet ćeš ju u ormaru. U komentarima vlada oduševljenje jer ovakav komad nije nešto što se može tako lako pronaći u dućanima u kojima inače kupujemo.

Majica sa srcima Ako za Valentinovo želiš izgledati posebno: 15 odjevnih komada i ukrasa uz koje ćeš biti ekstra

Oversized cropana pletena vestica izgleda moderno, a srca ju pretvaraju u pravi valentinovski hit. Lako zapne za oko i srce…sve dok ne odeš na stranicu gdje se prodaje i vidiš cijenu.

 

 

Radi se o brendu Heyays koji dolazi iz Turske, a čiji su svi proizvodi ručno rađeni. Fokusirani su na različite pletene komade, a s obzirom da se radi o ručnom radu i da se svaki komad radi za onoga koji ga je kupio, očekivano je da neće biti jeftino. U svojoj kolekciji imaju najslađe komade ikad.

 

 

Trenutno su najveći hit vestice u ove dvije boje, a bolje ih možeš pogledati u galeriji iznad. Dok čekamo da neki cijenom pristupačniji brend napravi svoje verzije ovakvih vestica, sanjarit ćemo o ovima.

Bershka haljina - 7 Haljina iz Bershke koja je postala hit – može biti za Valentinovo, rođendan pa čak i maturalnu

vestina na srca Moda najslađa vestica valentinovo motiv srca sa srcima instagram hit vestica

Još vijesti