Galerija Majica sa srcima Torbica iz Pull & Beara Haljina iz Bershke +12 Naušnice iz Bershke

Ako za Valentinovo planiraš druženje s dečkom, imate neku romantičnu ideju i želiš izgledati posebno, onda ti treba i posebna odjevna kombinacija. U ovim ćeš komadima izgledati slatko, ženstveno ili zavodljivo.

Valentinovo je pred vratima i treba krenuti razmišljati o spojevima i outfitima za njih. Ako ste ti i dečko planirali ove godine neki poseban spoj za koji se možeš malo dotjerati, onda ćemo ti sada pomoći s inspiracijom. U dućanima možeš pronaći puno super komada koji ti mogu poslužiti za spoj za Valentinovo i za najrazličitije tipove spojeva – od onih skroz ekstra gdje neće biti čudno ako dođeš u haljini do onih više casual.

Šminka za Valentinovo Šminkanje za Valentinovo: Donosimo ti 5 predivnih make-up inspiracija koje možeš iskoristiti za savršeni spoj

Naravno, prvo trebate odrediti gdje idete na spoj. Nekada je dovoljan samo i neki fora dodatak kako bi ti outfit izgledao više „valentinovski“.

 

 

Kada razmišljamo o odjevnim kombinacijama za Valentinovo, nekako će to biti komadi u crvenoj boji, slatke stvari u ružičastim nijansama ili neke zavodljive i ženstvene stvarčice. Pogledali smo što se nudi po dućanima, a da izgleda kao nešto što bi se nosilo za Valentinovo.

Manikure za Valentinovo s kojima će ti nokti izgledati preslatko: 15 ideja koje ćeš sve htjeti na noktima Manikure za Valentinovo Naglasak na dva nokta Sa 3D detaljem +12 Girly

Nitko ne kaže da ti za Valentinovo treba poseban outfit, već možeš obući samo traperice i majicu, ali ovo su komadi za one cure koje žele za ovo Valentinovo izgledati baš posebno. Svih 15 koje ti izdvajamo pogledaj u galeriji iznad.

valentinovo Moda spoj za valentinovo izgledati posebno outfit Modni dodaci iz dućana što nosit za valentinovo komadi za valentinovo

Još vijesti