Žuto-zelena kombinacija

Svijet mode neprestano se mijenja, ali postoje neka vječna pravila koja uvijek ostaju relevantna. Bez obzira na trendove, kvalitetni savjeti za odijevanje uvijek će biti “in“.

Sportski outfit Što ovog proljeća nositi umjesto traperica: 7 tipova hlača koje su idealna zamjena

Budući smo navikle slušati nova “inovativna“ pravila o modi na dnevnoj bazi lako smo uspjele zaključiti da se oni ne mogu baš uvijek primijeniti. Neke pogazi vrijeme, drugi se pak ne mogu koristiti na različitim modnim kombinacijama, a neki jednostavno dolaze i nestaju s trendovima. Mi smo izdvojile 7 savjeta koji će trajati vječno.

1. Nosi ono što ti je udobno
Prvo i najvažnije, odjeća bi trebala biti udobna. Bez obzira koliko nešto bilo moderno, ako se ne osjećaš ugodno u tome, to neće izgledati dobro. Pronađi komade koji pristaju tvojoj figuri i u kojima se osjećaš samopouzdano.

via GIPHY

2. Kvaliteta prije kvantitete
Bolje je imati nekoliko kvalitetnih komada odjeće nego pun ormar jeftine robe. Kvalitetni komadi traju dulje, izgledaju bolje i daju ti osjećaj samopouzdanja. Investicija u kvalitetnu odjeću dugoročno će se isplatiti.

3. Biraj boju odjeće prema podtonu svoje kože
Zaista se ističeš kada nosiš boje koje odgovaraju tvojoj koži. Otkrij svoj podton i biraj odjeću koja će ti naglasiti prirodnu ljepotu. Boje koje se slažu s tvojim tonom kože istaknut će tvoj izgled i učiniti te sjajnom.

via GIPHY

4. Investiraj u dobar modne dodatke
Modni dodaci su moćni. Pravilno odabrani, oni mogu podići čak i najjednostavniju kombinaciju. Pronađi klasične modne dodatke poput torbica, šešira ili nakita koji će dodati eleganciju i stil tvojoj svakodnevnoj odjeći.

Garderoba Metoda 333: Potrebno ti je samo 9 komada odjeće za više od 20 odjevnih kombinacija


5. Manje može biti više
Ne zaboravi na staru izreku da je manje zapravo više. Ponekad je minimalistički pristup najefikasniji. Odaberi jednostavne komade odjeće i kombiniraj ih na način koji ističe tvoj stil, ali bez pretjerivanja.

via GIPHY

6. Samopouzdano nosi odjeću
Bez obzira na to što nosiš, ključno je nositi to sa samopouzdanjem. Samopouzdanje čini svaki outfit boljim. Vjeruj u svoj stil i nosi ga s ponosom.

7. Nemoj slijepo pratiti trendove
Trendovi dolaze i prolaze, ali tvoj stil bi trebao biti autentičan. Nemoj slijepo pratiti modne trendove ako ti se ne sviđaju ili ako ne odgovaraju tvojoj osobnosti. Umjesto toga, odaberi komade koji odražavaju tvoj stil i koji će ti ostati vjerni dugi niz godina.

garderoba Što je „capsule garderoba“ i kako do savršenih minimalističkih kombinacija?

 

 

outfit Moda modna pravila vječna pravila

Još vijesti