Sportski outfit

Ne da ti se nositi traperice? Ne voliš ih ili su ti dosadile? Želiš malo promijeniti stil i dodati nešto novo u svoje outfite? Ovo su tipovi hlača koji su itekako dobra zamjena za traperice ovog proljeća.

Volimo traperice i to su hlače koje će većina nas najčešće nositi, ali možda je sada pravo vrijeme da i ti to malo promijeniš. U potrazi za vlastitim stilom, možda će ti uz njega super odgovarati i neki drugi tip hlača. Ovog se proljeća nosi itekako puno toga, a sada ćemo se fokusirati na trendove u svijetu hlače koje mogu zamijeniti traperice. Sve se ove hlače čine i udobnije od traperica jer su lagane, lepršave i nisu toliko uske da će te stezati bilo gdje. U koji god od dućana da uđeš, pronaći ćeš nekoliko primjeraka ovakvih hlača. Neće se svake uklapati u svačiji stil, ali ovisno o tome kako se voliš odijevati, možda među njima pronađeš svog novog favorita koji će ovo proljeće zamijeniti traperice.

Outfit Hlače koje će ovog proljeća nositi cure koje žele biti u centru pažnje – neočekivano su postale hit

1.Poslovne hlače širokih nogavica
Ovakve si hlače već sigurno vidjela milijun puta na drugima, a možda je ovo proljeće vrijeme da ih isprobaš i na sebi. Udobne su i učinit će svaki običan outfit sređenijim.

 

 

2.Pidžama hlače
Ako pričamo u udobnosti, onda prve na listi ti trebaju biti pidžama hlače. Izgledaju doslovno kao pidžama, ali su zapravo hlače. Trenutno su jako moderne.

 

 

3.Trapez tajice
Kako izgledati sportski bez da izgledaš skroz sportski? Ovo je komad za cure koje su ženstvenije, ali žele nekada odjenuti i trenirku.

 

 

4.Kargo hlače
Kargo su hlače najsličnije trapericama, ali zbog širokih nogavica i općenito širih modela izgledaju kao da su udobnije. Super idu na sve kombinacije na koje i inače nosiš traperice.

 

 

5.Lanene hlače
Lanene hlače nisu samo za ljeto, već i za toplije vrijeme i u ostatku godine. Postoje obične lanene hlače, ali ima i laganijih kao svilenkastih hlača koje su slične ovima.

 

 

6.Šira trenirka
Trenirka sa širim nogavicama je prava slika udobnosti. Ovisno o tome s čime ćeš ju kombinirati može izgledati jako kul.

 

 

7.Široke hlače iz kojih vire "bokserice"
Jedan model hlača sa širokim nogavicama koje viđamo posvuda su one koje izgledaju kao da iz njih vire bokserice. Neće biti hlače za svakoga, ali možda za tebe baš budu ono što ti se savršeno uklapa u ostatak ormara.

hlače Moda proljetna moda umjesto traperica udobne hlače kakve hlače nositi a da nisu traperice inspiracija u trendu

Još vijesti