Ruž za usne

Ruž i olovka u nijansi 'Pillow Talk' brenda Charlotte Tilbury postali su legendarni. Već dulje vremena svi influenceri i slavne osobe koriste baš njega. Cijena mu je itekako visoka, a nijansa nešto što ima i hrpa drugih jeftinih brendova.

Ako je i tebi zapeo za oko, prije nego potrošiš puno novaca na njega, znaj da postoje iste takve boje ruža i kod drugih brendova. I da su jeftiniji! Charlotte Tilbury je postao popularan brend šminke i njihovi proizvodi postaju viralni. Na svu sreću, drogerijski brendovi šminke imaju dupe proizvode ovakvih skupljih.

 

 

Iako CT ima kvalitetnu šminku, to ne znači da će ruž biti puno bolji od onog koji ćeš platiti tri puta manje.'Pillow Talk' nijansa ruža i olovke je do sada postigla kultni status među ljubiteljicama šminke, a ako si ne možeš priuštiti pravu stvar, evo nekih opcija koje su vrlo vrlo slične ili čak i iste. Dupe teško može biti točno identične nijanse kao original, ove su najbliže koje postoje.

1.Mac u nijansi 'Cosmo'

 

 

Ova je nijansa malo manje ružičasta od 'Pillow Talka', ali je i dalje vrlo blizu po boji. Oni koji su probali jedan i drugi, rekli su čak da im je Macov bolji na usnama jer ih manje isušuje.

Maybelline Vinyl tekući ruž Jednu stvar ne smiješ napraviti s novim Maybellinovim ružem – zbog toga će ti se preslikavati

2.Essence u nijansi ’02 Perfect Match'

Ako želiš ultimativnu jeftinu verziju onda je tu Essenceova. Ova se nijansa nalazi na svim listama dupe ruževa 'Pillow Talka'. Essenceov je mrvicu više ružičast nego original, ali razlika je minimalna.

3.Revolution Satin Kiss Lipstick u nijansi 'Chauffeur'

 

 

Revolutionov ruž je postao hit na TikToku upravo zbog toga što je tako dobar dupe ovog skupog ruža. Boja je toliko slična da na usnama vjerojatno ne bi niti vidjela razliku, morala bi se baš dobro zagledati.

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

4.L'Oreal Paris Color Riche Satin u nijansi '630 Beige A Nu'

 

 

Tu negdje po boji je i ovaj L'Orealov ruž. Neće te razočarati! Usne će ti biti hidratizirane, trajat će na njima cijeli dan, a i boja je ta ružičasto nude nijensa.

5.Trend IT UP u nijansi '420 matte'

 

 

Kada bi stavila sa zatvorenim očima na ruku malo ovog ruža i malo Charlotte Tilburyja – ne bi znala koji je koji. To je ta boja, to je ta nijansa.

charlotte tilbury pillow talk dupe Ruž za usne slični drogerijski jeftiniji dupe ruževi

Još vijesti