Šminka

Nikada ti nećemo preporučiti da radiš bilo kakve estetske zahvate, jer iako možda nisi zadovoljna sa svakim dijelom sebe, sve se to da srediti i na druge načine. Jedna stvar s kojom puno cura nije zadovoljno su: tanke usne.

Imati tanke usne nije tako strašno niti znak da si ružna, ali u posljednje je vrijeme postalo popularno imati što veće, pa je razumljivo da puno nas želi upravo to, veće usne. Tako se osjećamo ljepše, jer to je trenutno jedan od standarda ljepote. Stavljanje filera je uzelo maha i hrpetina cura ih ubrizgava u usne. Nekada to izgleda lijepo, nekada i ne. Nema potrebe da radiš tako drastične korake ako želiš da ti usne izgledaju veće. Ima više načina šminkanja koji su baš za cure s tankim usnama, koji će na njima izgledati super i koji će im vizualno učiniti usne većima. Zato ako i tebe muče tvoje male i tanke usne, nastavi čitati.

1.Piling prije šminkanja
Piling za usne nije glupost i ako ga ne koristiš, trebala bi početi. Neće napraviti drastičnu promjenu, ali itekako neku hoće. Ako ga staviš na usne prije šminkanja i dobro ih istrljaš, to će pomoći u njima pokrenuti cirkulaciju i one će ti se malo povećati. Isto tako, ovo je dobro i kako bi maknulo mrtve stanice kože da bi ti ruž bolje i glatko sjeo.

 

 

2.Sjajila s efektom povećanja usni
Jedan od najpopularnijih načina kako povećati usne šminkom je korištenjem 'lip plumper' sjajila. Imaju efekt povećanja usni, a bitno je samo da pronađeš neko koje stvarno radi. Puno se njih deklarira kao da 'povećavaju usne', ali neće svaki to stvarno i napraviti.

Slika nije pronađena Ispravno precrtavanje usana izgleda ovako: Prati ove korake i nećeš izgledati kao klaun

3.Gdje staviti sjajilo, a gdje highlighter
Kada stavljaš šminku na usne, može ti pomoći i ako staviš proizvode na strateška mjesta. Highlighter se preporučuje da staviš na 'kupidov luk', a sjajilo da staviš na sredinu gornje i donje usne. Tako stavljeni, oba bi ova proizvoda trebala pomoći da dobiješ efekt punijih usnica.

 

 

4.Nosi nude ruž
Najbolja boja ruža koju možeš nositi je nude nijansa. Za cure kojima je želja da im usne izgledaju veće, ovo je pravi izbor. Neka boja ruža bude nekoliko nijansi tamnija od tvoje boje kože. S njom ćeš najbolje napraviti posao. S druge strane, izbjegavaj crveni ruž ili jako tamne nijanse, oni će naglasiti koliko su ti usne tanke.

Crveni ruž Pravila nošenja crvenog ruža koje svaka cura treba znati - ovih 7 greški ti se ne smiju dogoditi

5.Bolje je koristiti ruž s mat efektom
Ako pak gledaš bi li uzela ruž s mat ili sjajnim završetkom, preporuka je mat. Oni sa sjajnim završetkom bi ti se mogli više razmazati, a ako precrtavaš usne, to će izgledati posebno neuredno. Mat ruž koji je dobar će stajati satima tamo gdje ga staviš.

 

 

6.Ništa bez olovke za usne
Glavni alat koji ti treba je olovka za usne. Ona će ti biti najbolji prijatelj u šminkanju. Olakšat će ti precrtavanje usana i pomoći da to izgleda što bolje na kraju.

veće usne šminka šminkanje vizualno veće usne povećati usne

Još vijesti