Galerija Ljetne svečane haljine Glamurozno izdanje s rukavicama na rukama Čipkasti korzet i trapke +6 Resice i šljokice – što više sjaji, to bolje

Na proslavi rođendana je očekivano da ćeš biti u centru pažnje, a u tome ti može pomoći i tvoja odjevna kombinacija. Pogotovo ako slaviš neki 'veliki' rođendan poput 18. Uz ove outfite, bit ćeš glavna, nema sumnje.

Na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi: oni koji mrze rođendan i niti ga ne slave i oni koji ga obožavaju i od njega rade spektakl. Ako si u grupi onih ljudi koji obožavaju rođendan i obavezno organiziraju proslave, na pravom si mjestu. Bitan dio svakog rođendana je i odjevna kombinacija, barem za cure. Za tada idemo toliko daleko da kupujemo novi outfit, jer zašto ne, ipak je to naš dan. S ovim ćeš outfitima garantirano biti u centru pažnje, jer su pomalo ekstra, ali i dalje dovoljno jednostavni da ti u njima neće biti teško plesati ili provesti cijeli dan. Ako si netko tko slavi rođendan u toplijim mjesecima, neka od ovih odjevnih kombinacija može biti baš za tebe. Poslužit će ti i kada zahladi ako odlučiš slaviti u nekom zatvorenom prostoru. Pogledaj u galeriji iznad svih 9 outfita koji ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Štikle Kako znati hoće li štikle biti udobne ili ne? Jedan detalj će ti to otkriti i prije nego ih i isprobaš

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

Moda outfit rođendan što nositi modna inspiracija rođendanski outfit

Još vijesti