Modne influencerice

Nema bacanja odjeće! Nekoliko domaćih influencerica redovito prodaje svoje odjevne komade koje više ne nose - i kupiti ih može svatko i dati im novi dom u kojem će biti nošeni i voljeni.

Influenceri puno puta nose neki outfit kako bi se u njemu pofotkali i onda im stoji u ormaru mjesecima. Šteta da tamo sakuplja prašinu kada sigurno postoji neka osoba koja bi ga itekako rado nosila. Pogotovo ako je i taj komad vidjela na svojoj omiljenoj influencerici, a u dućanima ga više nema. Da se odjeća ne baca i da joj se pronađe novi dom, otvoren je Influencer closet. Radi se o buvljaku naših, domaćih, modnih influencera. Online prodaju modne komade iz svojih ormara, a do sada se već uključilo nekoliko poznatih imena s modne scene. Prodaje se sve – od odjeće do obuća. Trenutno na Influencer Closetu sudjeluje 6 influencera, a s obzirom da se još uvijek radi o prilično novom projektu, očekujemo da će ih s vremenom biti i više.

 

 

Tako za sada tu možeš kupiti odjeću Lane Klingor, Pamele Badžek, Iris Cekuš, Lane Pavić i Ivane Mišković. Uz njih, tu je i jedan muški influencer – Pedro Soltz. Pojedine komade možeš vidjeti na njihovoj Instagram stranici, ali to nisu svi komadi koje imaju. Zapravo ih na web stranici Influencer Closeta ima HRPETINA, a pogledati možeš OVDJE.

 

 

Novi komadi stalno dolaze kako influenceri čiste svoje ormare. Radi se o očuvanoj odjeći koju im je žao baciti. Stranica je zamišljena kao online buvljak. U posljednje je vrijeme sve popularnije kupovanje second hand odjeće pa ne čudi i da postoji ovako nešto. Ovo je još prilično novi koncept i mnogi nisu ni čuli za njega. Ima komada koji su definitivno super ulov!

Modne influencerice Hrvatske modne influencerice koje imaju najbolji stil: Za ovih 6 Instagram profila trebaš znati

modne influencerice Hrvatska prodaja odjeće prodaju svoju odjeću second hand influencer closet odjeća influencerica Moda

Još vijesti