Galerija Zoe Bakalov - 2 Zoe Bakalov - 1 Zoe Bakalov - 2 +4 Zoe Bakalov - 3

Ako si i ti jedna od onih cura koje preferiraju jednostavnije i minimalističke manikure, ali svejedno želiš napraviti nešto drugačije i da izgleda proljetno, onda će ti se svidjeti ovi nokti.

Klasici su klasici s razlogom. Bilo u filmskoj industriji ili u svijetu ljepote! Kada dođe proljeće i počnu se nositi boje, želimo ih i na noktima. Jarke boje nekima baš i nisu opcija, bilo da ti se ne sviđaju ili nisu ti, svejedno možeš napraviti lijepe proljetne nokte. Uopće ti ne trebaju jarke boje i ludo šarenilo, niti bilo kakvi drugi motivi.

Selena Gomez Proljetni nokti: Selena Gomez je stavila novu manikuru i baš je slatka!

Zoe Bakalov je pokazala svoju proljetnu manikuru i može biti idealna ideja za sve ljubiteljice minimalizma na noktima, koje ipak žele pokazati da vole proljeće. Napravila je klasik – francusku manikuru, ali umjesto bijelih vrhova, na svakom je noktu druga pastelna nijansa.

Zoe Bakalov - 1

Izgledat će dobro na različitim oblicima noktiju, a lako ju možeš napraviti i sama doma. Ukoliko pak stavljaš gelirane nokte, prednost francuskih manikura je da ti se neće toliko jako vidjeti izrast kada nokti krenu rasti i možda ćeš takav set moći nositi mrvicu duže.

 

 

Ovo je dokaz da proljetni nokti ne moraju biti ludi kako bi izgledali lijepo. Ako ti treba još ideja za proljetne manikure, u galeriji ispod te čeka njih 15!

Ideje za proljetne nokte: 15 slatkih manikura s kojima se inspiriramo ovog proljeća Proljetne manikure Hrpa cvjetića Uokvireno cvijeće +12 Ombre

proljetna manikura Zoe Bakalov minimalistička manikura jednostavna proljetna manikura klasična manikura ideja za nokte ideja za manikuru

Još vijesti