Serum za rast kose od Olivala

Uhvatiti ovaj proizvod podsjeća pomalo na film „Hunger Games“. Kada kupujemo nove zalihe, moramo obići barem nekoliko dućana prije nego ga nađemo na policama. Hype za njim traje već neko vrijeme i svi se slažu da je opravdan.

Tko ne bi htio da mu kosa bude duga i bujna? Okej, znamo da ima cure koje preferiraju kraću kosu, ali ako si ti jedna od onih koja želi da joj kosa bude što je dulja moguća i to što je prije moguće, sada ćeš saznati za proizvod koji se hvali jer upravo to radi. Osim što s njim kosa raste kao luda, upravo zbog toga što toliko potiče rast kose, ona će ti postati i bujnija. Zvuči divno!

Kosa Hrana koja potiče rast kose: 12 namirnica zbog kojih bi ti kosa trebala manje ispadati i brže rasti

Radi se o proizvodu domaćeg brenda Olival. Njihov losion za kosu od piskavice je ako se pita društvene mreže najbolja stvar koja je izašla za kosu na domaćem tržištu.

 

@dayasbeautycorner 🤌🏼 Mwah!! #foryoupage #favoriti #fyp #preporukica #olivalcosmetics #olivalbih #olivalsrbija #olival #piskavica #piskavicazakosu #amazon #foryoupage #favoriti #fyp #preporukica #fyp #fyp #preporukica #preporuke #preporukica #preporukeproizvoda #followme ♬ original sound - Full Circle

 

Cure ne da ga vole, nego ga obožavaju. Nekada se dogodi da oko proizvoda nastane hype, ali on ne opravda očekivanja – e pa s ovim to nije slučaj. Pronaći ga na polici u dućanu nije tako lako kako zvuči jer je svako malo rasprodan.

 

@josipa_996 @Olival 🌱✨ nadam se da cete ovaj proizvod imat dok god sam ziva! #haircare #piskavica #dugakosa #preporukice ♬ original sound - Josipa 👩🏻‍💻

 

Najbolje ga je koristiti s četkom za masažu vlasišta kako bi se proizvod što bolje rasporedio i utrljao u vlasište.

 

@lemiliemili #fyp #piskavica #olival ♬ DO GOLE KOZE - BRESKVICA

 

Najbolje ćeš vidjeti da radi kada ti počne rasti mlada kosa, koja iako može biti iritantna, ipak je znak da proizvod radi što treba. Imaj na umu da nećeš vidjeti rezultate nakon par korištenja već treba biti dosljedan. Proizvod se stavlja PRIJE pranja kose i treba odstajati na njoj barem pola sata. Ako ga možeš pustiti i duže, još bolje. Kosa se nakon toga normalno opere kao što ju pereš i inače.

 

@militzat jos jedna preporuka @dm_srbija #fy #foryou #olivalkozmetika #hair #longhair #hairgrowth #blondehair #dugakosa #rastkose ♬ original sound - Mili

 

Može se utrljati u vlasište i bez četke za masažu, samo prstima. Rezultati koje daje se izgleda ne mogu mjeriti s rezultatima niti jednog drugog proizvoda. Ovakav hype oko nekog proizvoda za kosu već dugo nije bio.

Lijepa duga kosa Kad ti je kosa u groznom stanju: 11 načina na koje ćeš ju vratiti u život

Kosa duga kosa brzi rast kose proizvod društvene mreže pozitivne recenzije oduševio sve olival piskavica serum za kosu

Još vijesti