Good Girl parfem i njegova kopija

Parfem „Good Girl“ od Caroline Herrere je apsolutno oduševio cure i ne prestaje se pričati o njemu. Miriše fantastično, a i bočica izgleda skroz kul. Kada si zadnji put vidjela bočicu parfema u obliku štikle? Nikada! Ipak, nedostatak mu je cijena, koja je puno prevelika.

Ako se jedan parfem UVIJEK, ali baš uvijek, pojavljuje na listama najboljih parfema koji postoje, onda je to Good Girl od Caroline Herrere. Cure su opčinjene ovim parfemom. I da, miriše senzacionalna i kada ga nosiš osjećat ćeš se samopouzdano i kao da si zvijezda. Ipak, prvi i najveći problem je cijena. Blago onima koji imaju neograničen budžet za parfeme, ali većina nema. Dati 800 i više kuna za bočicu od 50 mililitara nije opcija za puno nas.

 

 

Definitivno je preskup. Ali, jedan parfem iz drogerija nije uopće skup, a miriše ISTO kao ovaj. Ne vjeruješ? Isprobaj. Parfemski influencer, dečko koji je proglašen najboljim influencerom u svijetu parfema mislio je da je kopija koju je nosila njegova frendica zapravo pravi Good Girl. Toliko je dobar. A on je La Rive parfem, Miss Dream.

 

@paulreactss @paulreactss finding a dupe for good girl by carolina herrera #goodgirlperfume #goodgirlcarolinaherrera #goodgirl #perfume ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Ima ga u DM-u i Bipi za kupiti, nećeš se puno namučiti da dođeš do njega, a košta puno puno manje. La Rive parfemi su se s godinama već pokazali kao vrhunski parfemi po izuzetno niskim cijenama. Mirišu super i osjete se dugo. I izgleda, neki od njih mirišu i kao drugi poznati brendirani parfemi. Ovo nije prvi put da je netko povukao poveznicu između Good Girl i Miss Dream.

 

 

Ako je uspjelo zavarati nekoga tko se bavi parfemima i tko je mislio da je Good Girl, a ono u stvarnosti La Rive, onda znaš da je dobra stvar u pitanju.

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

Marissa Christine Kako da ti se parfem osjeti cijeli dan? Postoji tehnika koju koriste striptizete – a koja radi savršeno

parfem good girl carolina herrera kopija dupe jeftinija verzija bipa dm la rive

Još vijesti