Galerija Parfemi Viktor & Rolf – Bonbon Paco Rabanne - Fame +7 Billie Eilish

Neki parfemi imaju bočice koje su lijepe, ali nisu možda baš posebne. S ovima to nije slučaj! Ove su bočice posebne i bez problema bi mogle proći i pod ukras. Kada potrošiš neki od ovih parfema, bočica ti može ostati uljepšavati ormarić u sobi.

Najbitnije kod izbora parfema je dakako miris. Nećemo kupiti neki parfem prije nego ga pomirišemo i ukoliko taj miris nije točno ono što nam se sviđa. Nekima je bitno i kako taj parfem izgleda. Kada se bira između dva parfema, nije neobično da i tebe privuče pakiranje i da zapravo ono bude to koje će presuditi. Volimo da parfemi izgledaju lijepo. Za svakoga će taj pojam „lijepo“ značiti nešto drugo. Netko tako voli elegantne i minimalističke bočice, a netko ružičaste, dok će nekoga trećeg privlačiti sve što je šareno i zabavno.

Gigi Hadid Trik s parfemom koji koristi Gigi Hadid da bi mirisala drugačije od svih i intenzivnije

Kada se priča o jedinstvenim bočicama koje bi mogle poslužiti i kao ukras sigurno će ti odmah na pamet pasti „Good Girl“ od Caroline Herrere, parfem u obliku štikle. I to nije jedini parfem koji je poseban i ima bočicu koja je lijepa i koja se može koristiti kao ukras kada se potroši njen sadržaj. Pogledaj u galeriji iznad kojih to još 10 parfema ima isto tako bočice koje su totalno drugačije od svega i baš wow.

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

parfem lijepi parfemi posebne bočice lijepe bočice drugačije bočice izgledaju lijepo drugačije

Još vijesti