Tanki šal kao proljetni modni hit

Kako se modni trendovi koji su vladali devedesetih i početkom 2000.-tih naveliko vraćaju, tako je i tanki šal nešto što je bilo hit pred više od dvadesetak godina, a što se ove proljetne sezone opet vraća.

Povratak tankih raznobojnih šalova inspiriran je estetikom „Frazzled English Woman“ ili estetikom „iscrpljene Engleskinje“, koji uključuje višeslojno odijevanje i brojne modne dodatke, uz nezaobilazan šal.

Keira Knightley u Modni stil britanskih filmskih junakinja s početka stoljeća postao trend: Kako se odjenuti kao „frazzled english woman“?

Ako se možete sjetiti kako se oblačila Kate Winslet u filmu „Ljubav i praznici“ ili Keira Knightley u filmu „Zapravo ljubav“, odmah će vam biti jasnije o kakvom je stilu riječ.

 

 

Šalovi koje ćemo nositi ove proljetne sezone neće nipošto biti debeli i vuneni, već će to biti tanke i nježnije tkanine, ali u obzir dolaze i materijali sa šljokicama i perlama.

U konačnici, nadamo se toplijim temperaturama pa šalovi više ni ne mogu imati praktičnu, već samo estetsku funkciju. Oni su super tanki i super dugi, tako da ih možete omotati oko vrata, a još uvijek ima dovoljno materijala s obje strane.

 

 

Što se tiče uklapanja ovog modnog dodatka u vaš svakodnevni stajling – možete zamisliti da nosite traperice, cool bomber jaknu, ispod majicu v-izreza i sve začinite s jednim šalom kako biste cjelokupni izgled podigli na višu razinu. Ovi šalovi nisu rezervirani samo za dnevne varijante, već ih možete nositi i prilikom večernjih izlazaka uz kakvu dekoltiranu haljinu, gdje će na neki način imati funkciju lančića ili ogrlice. 

Jedna od žena koja postavlja modne trendove je Bella Hadid, a ona ih je već uvrstila u svoju garderobu. Uostalom, na Instagram profilima trendseterica možemo se inspirirati i vidjeti kako iskombinirati ovaj modni dodatak.

 

 

šal kao must have modni dodatak ovog proljeća nosi se šal dugi i tanki šalovi proljetni hit Bella Hadid i tanki šal šal dodatak svakodnevnog stajlingu proljeće 2023. proljeće 2023 i šal

Još vijesti