Proljetni outfit

Modne revije i najpoznatiji svjetski dizajneri su rekli svoje: ovih se 9 trendova posebno izdvojilo u kolekcijama koje su predstavili za proljeće. Čekamo toplije vrijeme i počinjemo nositi ove komade.

Na modnim pistama ima svega i svačega – od komada za koje se pitamo tko bi to i gdje točno nosio, do onih koje bismo radije i svom ormaru. Proljeće je idealno doba godine za nositi najrazličitije odjevne kombinacije. Još je dovoljno hladno da možeš uzeti i stvari iz zimskog djela ormara, ali je i dosta toplo pa možeš uzeti i one laganije za toplije vrijeme i sunce. Što se nosi ove godine i što od toga svega već možda imaš u svom ormaru? Izdvaja se 9 trendova koji će apsolutno prevladati u nadolazećim mjesecima.

1.Duga traper suknja

 

 

Duge traper suknje se vraćaju u modu već neko vrijeme, a tu su i ovog proljeća. Na prvu ne djeluju toliko primamljivo, ali u outfitima mogu izgledati itekako super, pogotovo one s većim prorezima.

2.Balerinke

 

 

Voljela ih ili ne, balerinke su tu. Idealne su za proljeće i kreću se polako sve više nositi. Možda nisu najudobnije na svijetu, ali u njima ćeš izgledati malo sređenije nego u tenisicama. Poznati modeli ih nose već neko vrijeme.

3.Kargo hlače

 

 

Nosile su se do sada, nastavit će se nositi i dalje. Kargo hlače, sa što više džepova, osim što su funkcionalne, i izgledaju dobro. Nose se toliko dugo da ih već vjerojatno i imaš u ormaru. Idealne su za svako doba godine jer idu dobro na sve.

4.Prozirne majice i haljine

 

 

Sve prozirnjikaste stvari su u trendu ovo proljeće. Malo djeluju ne baš nosivo, ali kada nešto staviš ispod i napraviš slojeviti outfit, to će izgledati super.

5.Retro modeli tenisica

 

 

Adidas Samba tenisice su glavni hit, ali osim njih, nosit će se i svi ostali različiti retro modeli. Ako nisi fan balerinki, ovo je opcija broj 2 koja će biti ultra u trendu.

Torbice Trendi torbice: 7 modela torbica kojima se najavljuje velika popularnost kroz 2023. godinu

6.Resice

 

 

Resice na jaknama, haljinama, rukavima ili suknjama – sasvim svejedno gdje. Ovaj detalj na odjeći će biti ekstra kul ovog proljeća. Neće sigurno nikome smetati jer je svaki komad s ovim detaljem zabavniji.

7.Metalik materijal

 

 

Torbice, suknje, cipele, ma sve što je od metalik materijala će biti u trendu ovog proljeća. Ovaj trend neće biti za svaki dan, ali je idealan za posebne prigode kada se želiš istaknuti.

8.Ogromne torbice

 

 

Vladavina mikro mini torbica je na svu sreću iza nas, a ovo proljeće idemo u drugu krajnost, sada se nose XXL torbe. One u koje ti stane SVE – baš sve.

9.3D cvijeće kao ukras na odjeći

 

 

Trend koji nije za svakoga, ali ako se voliš odijevati girly i ženstveno, onda je za tebe. 3D cvjetići na odjeći mogu biti jako sladak detalj. Primjerice na čarapama, majici ili hlačama. Baš proljetno!

Traperice Jedno su vrijeme bile glavni hitovi, ALI danas ovih 7 modela traperica izgleda staromodno

Moda u trendu trendovi za proljeće Modni trendovi što će se nositi proljeće 2023. najveći trendovi

Još vijesti