Zubni konac kao sredstvo za stiliziranje kose

Već smo navikli da na TikToku pronalazimo najbolje savjete i trikove koji nam pomažu u svakodnevnom životu.

Tako smo naučili da je zubni konac mnogo više od pukog sredstva za održavanjem oralne higijene. Odsad ćete ga držati pored češljeva i četki, jer zubni konac može biti sredstvo za stiliziranje kose.

Pogotovo će ovaj trik biti koristan za sve vas koji imate puno mlade kose, koja često djeluje „frizzy“ pa ne znate kako je ukrotiti, a želite da izgleda zaglađeno u nekim posebnim prilikama.

@mattloveshair another fav #hairhack TikTok taught me!! #hairtutorials #sleekponytail ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

Sa zubnim koncem možete dobiti zaglađenu frizuru, kakvu ima Kim Kardashian ili Bella Hadid. Pitate se zasigurno: „pa kako?“ Jednostavnim korištenjem zubnog konca koji ste prethodno namočili u vosku možete zagladiti svoje pramenove do savršenstva.

Ovu je tehniku popularizirao jedan frizer iz New Yorka koji se može pohvaliti s više od 1,5 milijuna pratitelja na TikToku.

I drugi TikTokeri podijelili su svoja pozitivna iskustva pa tema zubnog konca kao trika za kosu na platformi broji preko 90 milijuna pregleda. 

No, kao što sve treba koristiti umjereno, tako i ovaj trik, kako prekomjernim upotrebom voska na kosi ne bi učinili da ona izgleda bez sjaja i bez života. 

@meghaess BEFORE & AFTER IN THE END 😳 #frizzyhair #damagedhair #dryhair #hairtok #hairtutorial #hairtransformation #hairstyle #longhair #wavyhair #greenscreenvideo ♬ original sound - #iminyourwalls

 

 

konac za zube zubni konac za stiliziranje kose zubni konac kao sredstvo za stiliziranje kose trik s tiktoka trik s tiktoka za kosu kako ukrotiti frizzy kosu

Još vijesti