Galerija Gigi Hadid Even & Odd Wide Fit crvene čizme iz Zalanda (cijena: 519,00 kn) Dee Zee bež čizme s visokom petom (cijena:449,00 kn) +4 Crne čizme iz Deichmanna (cijena: 258,00 kn)

Čizme iznad koljena pojavile su se još u 19. stoljeću kao dio opreme za jahanje. Ove su sezone i više nego popularne te ih obožavaju trendseterice.

Nedavno ih je profurala i Gigi Hadid, dok je boravila u Aspenu, poznatom skijališnom odmaralištu. Visoke čizme bež boje i od brušene kože savršeno su pristajale cjelokupnom outfitu. 

 

 


To nas je ponukalo da i sami pretražimo naše trgovine u potrazi za najljepšim modelima.

Ako ne znate kako kombinirati čizme preko koljena, možemo vam sugerirati da će odlično stajati uz haljine i suknje midi ili mini duljine. Pristajat će izvrsno i uz skinnny traperice, dolčevitu i kakav dugački kaput te će naglasiti vašu liniju.

Iako postoje neke preporuke prema kojima cure sitnije građe ne bi trebale nositi ovakve čizme, preporučamo da se odlučite za one čizme koje imaju visoku petu.

Ove čizme imaju moć naglašavanja ženske figure te vjerujemo da će kroz još mnogo sezona biti sastavni dio naših outfita.

čizme iznad koljena Gigi Hadid čizme preko koljena čizme zimska obuća

Još vijesti