Ljetna odjeća

Ljeti nam doslovno dođe da hodamo u kupaćim kostimima, pogotovo tijekom ovih ljetnih vrućina. No, kako to ipak nije moguće, onda se moramo poslužiti inspiracijama za ljetne outfite u kojima ti nije vruće, a nosiš minimalno odjeće na sebi.

Nemoj se nepotrebno kuhati u dugoj odjeći i teškim materijalima koji nikako nisu predviđeni za ljeto. S druge strane, ako se bojiš da već i izgledaš vulgarno, provjeri naš izbor modnih kombinacija u kojima ti definitivno neće biti vruće, a nosiš minimalno odjeće na sebi. Iako na prvu pomisliš da će ti u nekim kombinacijama biti vruće – zaista neće jer puno toga ovisi i o materijalu kojeg biraš!

1.Ekstremno široka košulja

 

 

Ova košulja je idealna za ljetne vrućine! Za cure s malim grudima je još i bolja jer možda ni ne moraju stavljati grudnjak, ukoliko se to neće vidjeti. U svakom slučaju, u ovakvom komadu ti neće biti vruće.

2.Top s potpuno otvorenim leđima

 

 

Ovakvi topovi su jedan od najboljih izbora ljeti. Izgledaju lijepo i elegantno, pogotovo kod lijepih leđa, a opet si dovoljno pokrivena s prednje strane i u njemu ti neće biti vruće.

Ljetni nakit I najobičniji će topić izgledati bolje uz nakit: Ukrasi ga s nekim od ovih 6 trendi komada

3.Suknja s prorezom

 

 

Iako je suknja duga, ima duboki prorez što definitivno olakšava ljetne vrućine. Posebno kada je k tome još neki laganiji i prozračniji materijal suknje zbog kojeg ćeš još lakše podnijeti toplinu.

4.Kratki jednodijelni kombinezon

 

 

Kombinezon najlakše navučeš na sebe, a u principu nosiš samo jedan odjevni komad! Bez obzira na to, može izgledati baš dobro, a niti nemaš komplikacija kod vrućina jer je iznimno kratak i na naramenice.

Ljetne svečane haljine Rođendanski outfiti s kojima ćeš garantirano biti u centru pažnje – ovih 9 su za čistu peticu

5.Topić sa širokim kratkim hlačama

 

 

Ako ipak želiš igrati na sigurno, a da ti i dalje nije vruće, onda je tu definitivno najbolji izbor crop top sa širokim, kratkim hlačama. Bilo bi odlično da su hlače od lana jer je to možda najbolji ljetni materijal, a kod topića nema mudrovanja jer ti u njemu ne može biti vruće!

Zeleni ljetni outfit Izgledaj fensi na budžetu: 6 ljetnih trendova koje obožavaju cure sa stilom

Moda modne kombinacije u kojima ti nije vruće outfiti minimalna količina odjeće

Još vijesti