Crveni nokti

Crveni lak je trenutno najpoželjniji i to sve zahvaljujući ovoj teoriji koja se pojavila na društvenim mrežama i raširila brzinom munje. Kada vidiš o čemu se radi i zašto ga svi nose, možda i ti uskočiš na trend.

Kakve god nokte da imala, kakvu god boju ili dizajna na njima i koju dužinu, oni zapravo mogu reći nešto o tebi i tvojoj osobnosti. Jedno vrijeme se čak povezivalo određene boje noktiju sa statusom veze, tako su plavi značili primjerice da je netko zauzet. Sada su tu crveni nokti.

Umjetni nokti Manikerka pokazala kako izgledaju umjetni nokti stari 3 mjeseca: Cure, nemojte ovo raditi

I dok je nama prva misao na crvene nokte da su to blagdanski, božićni, nokti, sada su dobili drugo značenje. Teorija crvenih noktiju govori da ako imaš crvene nokte, onda ćeš imati veće šanse osvojiti dečka koji ti se sviđa. Po toj teoriji, dečki padaju na crvene nokte. To je navodno boja kojoj dečki ne mogu odoljeti.

 

 

To zapravo ni nije prvi put da se crvena boja povezuje s osvajanjem dečki. Još su se i prije spominjali savjeti da bi trebala nositi crvenu odjeću ako želiš da te primijeti ili da mu ostaneš u pamćenju. Jedna je cura na TikToku rekla da svaki put kada ima crvene nokte, dečki ih primijete i komentiraju – i to samo kada su crveni. U jednom viralnom videu, koristnika @GirlBossTown je ponudila svoje objašnjenje. 'U 90-ima, kada smo odrastali, žene su često nosile crvene nokte, pogotovo mame'. I tako ako nosiš crvene nokte, navodno to u njihovom mozgu poveže boju s najbitnijom ženskom osobom u njihovom životu, i više mu se zbog toga svidiš.

 

@girlbosstown Reply to @meganandliz @tinx @serenakerrigan ♬ original sound - GirlBossTown

 

Ima li 'Teorija crvenih noktiju' smisla ili ne, nitko nije potvrdio niti negirao, ali cure sve više nose crvene nokte. I neke od njih tvrde da je istina i da su imale više sreće s dečkima kada su nosile crvene nokte.

 

@lemonsandlabels Let’s see how it goes😌 #rednails #rednailtheory ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

 

S obzirom da se lak s noktiju lako skine i da nećeš napraviti nikakvu štetu sebi niti bilo kome ako ovo isprobaš – isprobaj!

Inspiracija za jesenske nokte: 15 ideja za manikure koje su baš za ovo doba godine Jesenske manikure Kao crveno vino, ali sa šljokicama Jesensko izdanje s cvijećem +12 Elegantni smeđi nokti

nokti manikura teorija crvenih noktiju crveni nokti osvajanje dečki

Još vijesti