Galerija Proljetni outfiti Crop baloner Uska haljina s naborima +12 Cropana kargo košulja

S razlogom su sve ove stvari u kategoriji best sellera. Idealne su za proljeće, izgledaju super i lako je zamisliti se u njima. Ukoliko voliš baciti oko što ima novoga u Zari, donosimo ti kratki pregled komada na koje posebno trebaš baciti oko.

Voljela ili ne voljela Zaru, nekada joj se mora priznati da ima itekako fora stvari u kolekciji. Jedan najveći hit ovog proljeća koji imaju je oversized kožna jakna kojoj kao da nitko ne može odoljeti. Izgleda dobro, stoji dobro i ide uz sve. Lako je razumjeti zašto se svima toliko sviđa. Iako je kožna jakna, nije tipična kožna kakve smo navikli vidjeti do sada po dućanima. I to je samo jedan od proljetnih komada iz Zare koji su sve popularniji. S obzirom da je ovaj dućan destinacija mnogih cura kada idu u shopping, vrlo se brzo neki komadi i rasprodaju.

 

 

Imaju posebnu kategoriju s best sellerima, a među njima ima svega, od odjeće preko cipela do torbica. Definitivno je tu neka odjeća koja upada u oko i koji bi se super uklapali u sve proljetne odjevne kombinacije koje možeš zamisliti.

 

 

Bilo da obnavljaš svoj ormar za proljeće ili samo voliš povremeno škicnuti čega ima u Zari, izdvajamo ti 15 stvari koje trenutno imaju, koje su popularne i baš proljetne, a koje bi ti se mogle i svidjeti. Pogledaj ih u galeriji iznad.

Proljetni outfit Kako nositi balerinke: Odjevne kombinacije i hlače s kojima ove proljetne cipele super pašu

Traper outfiti Traper kao ultimativni proljetni trend: Svi načini na koje ćemo ga nositi u sljedećim mjesecima

 

zara best selleri proljetna moda proljetna odjeća popularno iz zare u trendu najpopularniji komadi novi komadi Moda

Još vijesti