Galerija Stradivarius štikle Stradivarius štikle - 2 Stradivarius štikle - 4 +6 Stradivarius štikle - 6

Kada imaš neko svečano događanje i odabrala si prilično jednostavnu i minimalističku haljinu, onda se možeš razbacati na dodacima, kao i na cipelama. Štikle koje će hvatati poglede su savršene za dati ono nešto odjevnoj kombinaciji.

Cure su poludjele za ljubičastim štiklama iz Stradivariusa. Najnoviji su hit na društvenim mrežama. Jasno je i zašto, pa pogledaj ih samo! Preslatke su! Dolaze u dvije boje – ljubičasta i crna, a ljubičasta je ta koja je osvojila sve cure. Na web shopu Stradivariusa su već rasprodane, nema ih niti u jednom broju. Idealne su za sva ona proljetna i ljetna svečana događanja koja ti dolaze, kao i za maturalnu večer. Nema šanse da će ovakve cipelice proći nezapaženo.

Hodanje u štiklama Kako hodati u štiklama: 8 savjeta koji će ti pomoći da se ne spotakneš i da ne izgleda kao da se mučiš

Osim što su jako slatke, nisu niti skupe, ipak je Stradivarius poznat po tome da ima prilično razumne cijene. Uz sve to, bit će dobre i za cure kojima pete nisu omiljene. Peta nije previsoka i nije previše tanka pa će ti to olakšati i hodanje. Visoka je svega 7.5 centimetara.

 

@teodoratodorovic0 🎀 #xyzbca #fyp #foryoupage #viral ♬ lepadasy x i was never there - 🎧

 

Kao što smo rekli, ljubičaste su za sada rasprodane, ali crnih još uvijek ima. Bolje ih možeš pogledati u galeriji iznad. Izgledaju kao nešto što bi nosila Disney princeza! Ako ti se jako sviđaju, savjetujemo ti da se putem e-maila prijaviš da ti jave kada se tvoj broj pojavi. Osim toga, na njihovoj stranici možeš i provjeriti ima li tvoj broj u dućanima u gradu gdje živiš. Prilično korisna opcija i treba samo trenutak da bi se provjerilo. Stradivarius je s ovim komadom pogodio u sridu!

U potrazi za svečanom haljinom za maturalnu večer: 15 prijedloga sa Zalanda kojih nema nigdje drugdje Svečane haljine Trendyol haljina Mascara haljina +13 Selected Femme haljina

Stradivarius Štikle ljubičaste štikle s mašnom Viralno tiktok društvene mreže Moda u trendu popularne štikle

Još vijesti