Traper suknja

Traper suknje su apsolutni must have već dugi niz godina, a zbog čvrstog i debelog materijala ti mogu potrajati i godinama! Samo trebaš znati koji model i koja dužina se nosi baš sada.

Traper suknji se sjećamo doslovno svake godine jer se one neprestano nose i doslovno ne izlaze iz mode. Jedino što se mijenja su možda modeli, krojevi, ali i dužine! Početak 2000-ih su općenito zabilježile minice, pa tako i ekstra mini traper suknje, tako da se iz tih vremena sjećamo traper suknji u tom izdanju.

 

 

Tijekom godina to se još dodatno mijenjalo, a danas su sve modernije one koje su dosta šire i malo duže od običnih traper suknji na koje smo do sad navikli. S obzirom na to da je danas sve oversized u trendu, tako su onda i ove traper suknje! No, bez obzira na to što trenutno trendaju baš takve, nose se i sve druge.

 

 

 

 

Sada tijekom ljeta je možda bolje izabrati mini ili midi traper suknju zbog velikih vrućina i trapera kao čvrstog materijala, ali ima i onih odvažnih cura koje nose maxi traper suknje, bez obzira na visoke temperature! U svakom slučaju, s traper suknjom nikako ne možeš pogriješiti, bez obzira o modelu, kroju, dužini ili godišnjem dobu u kojem ju odlučiš nositi.

PR Mini, midi ili maxi? Saznali smo koja dužina suknje će sjajno izgledati na vama

Suknje u kombinaciji s cipelama Uz koje suknje najbolje idu niske cipele, a uz koje cipele na petu? Ovo su idealni parovi

Moda traper suknja suknje model suknje koji ne izlazi iz mode

Još vijesti