Millie Bobby Brown

Nanošenje eyelinera može biti pravi mali izazov. Čak i najvještijim curama ili make-up artistima može se dogoditi pogreška da linija ne ispadne onako ravna i besprijekorna kako su zamišljali.

Internet je prepun trikova koji bi trebali pojednostaviti nanošenje eyelinera na oči, a ovoga puta nam je i Millie Bobby Brown odlučila podijeliti svoju tajnu, kako to učiniti što jednostavnije i uspješnije.

Vrlo vjerojatno znate kako Millie ima svoj make-up i kozmetički brend „Florence by Mills“ pa je na nedavnoj objavi na Instagramu pokazala olovku svoje marke, a riječ je o olovci s dva kraja.

 

 

„Nikad nisam bila dobra u nanošenju eyelinera pa sam se pitala, postoji li kakav inovativan način da pomognem ljudima i usmjerim ih da naprave dobar potez svojom olovkom za oči i ovladaju time“, započela je Millie u svojem videu.

Metoda je vrlo jednostavna. Prvo morate povući točkice, a zatim se te točkice spajaju u liniju.

„Dakle, ovo je kao najluđa igra spajanja točkica koju ćete ikada igrati“, rekla je Millie kroz smijeh.

Gledajući Millie, čini se kako ovaj trik stvarno olakšava nanošenje eyelinera pa je to nešto što svakako vrijedi isprobati.

S obzirom da ima spuštene kapke, moramo primijetiti kako je Millie nanijela eyeliner upravo onako kako odgovara njenom obliku očiju. Riječ je o tzv. „puppy eyelineru“, koji je karakterističan po tome da se linija povlači prema dolje, a ne prema gore. Ključno je pratiti liniju oka i ne pokušati je mijenjati, a kako se to radi, odavno su nas naučile cure s TikToka.

puppy eyeliner za oči sa spuštenim kapcima Imate spuštene kapke i zbog toga ste odustale od eyelinera? Evo kako nanijeti tuš za oči za „vau efekt“

 

 

Millie Bobby Brown millie bobby brown i nanošenje eyelinera millie bobby brown pokazuje nanošenje eyelinera kako nanijeti eyeliner spajanje točkica najluđa igra spajanja točkice

Još vijesti