Galerija Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown - 1 Millie Bobby Brown - 2 +3 Millie Bobby Brown - 3

Millie Bobby Brown djeluje kao tako mila i draga. Kada ju god vidimo na nekom intervjuu čini se kao tip osobe s kojim bi se htjeli družiti. Nedavno je gostovala na jednom podcastu kada je jednim ponašanjem razočarala fanove.

Kada neka slavna osoba ni ne djeluje tako drago, nismo iznenađeni neočekivanim ponašanjima koja nisu tako lijepa. Nekada ih se niti ne doživi. Millie Bobby Brown je jedna od slavnih osoba koje djeluju milo i drago. Vjerojatno je zato njena izjava koju je imala nedavno kada je gostovala na podcastu toliko šokirala fanove. Bila je na podcastu "Table Manners" i jedna od tema koju su pokrenuli su odlasci u restorane, piše Daily Mail. Millie je tu toliko napala radnike u ugostiteljstvu i rekla neke stvari koje su ju pokazale u novom svjetlu: razmaženom.

Millie Bobby Brown - 3 Rođendansku tortu Millie Bobby Brown htjet ćeš i ti za svoj rođendan – tako jednostavna, a kul

Iako je slavna osoba, ne može se uvijek svijet vrjeti oko nje. Napala je zaposlenike u ugostiteljstvu jer kada dođe u restoran mora čekati da naruči, a ona je već na putu do njega pogledala meni i zna što želi. Također je rekla da joj smeta kada joj donesu račun i onda mora čekati "pola sata" da dođu preuzeti račun i novce kako bi mogla platiti i otići.

 

 

Fanovi su ovo ponašanje prozvali kao nepristojno i kao da misli da ona zaslužuje drugačiji tretman od ostalih. Također je rekla da nema problema ostaviti negativnu recenziju ako se netko ponaša kako se njoj ne sviđa. I dok to u nekim situacijama ima smisla, u drugima nema i zbog njene negativne recenzije netko može dobiti otkaz koji nije zaslužio. Ovim je izjavama neke razočarala i pokazala drugo lice.

Zendaya i Kim Kardashian Slavne cure koje su za ljepotu trpjele bolove: 7 izgleda s crvenog tepiha koji su fizički bili bolni

Millie Bobby Brown nepristojna kakva je kao osoba izjava naljutila fanove ponaša prema drugima

Još vijesti